Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Zdjęcia już były, więc niepotrzebnie je wrzucać drugi raz
A sam doomwheel przypomina mi pojazdy robotów z którejś części Gwiezdnych Wojen, za to nie widzę tam w ogóle wpływu eshinu.
A sam doomwheel przypomina mi pojazdy robotów z którejś części Gwiezdnych Wojen, za to nie widzę tam w ogóle wpływu eshinu.
Nudzi mi sie w pracy, wiec cos wam napisze ;)
Figurka ktora wiekszosc z was ma i pewnie boi sie co to bedzie.. Warp Lightning Cannon.
Zle wiesci:
- nie widzi juz przez lasy,
- misfire na 1-5 jest przykry,
- nie morduje wszystkiego na swojej linii tylko jak normlany Cannon,
- autodestroy jesli zacznie uciekac,
- sila artyleryjska.
Dobre wiesci:
- 90 punktow,
- zasieg deklarowany do 48",
- dostaje wszystko na trasie od pierwszego odbicia kuli, do drugiego + mala templata na drugim (everything 'touched'),
- D6Wo,
- nie musi deklarowac flee na szarze, ma trzech obslugantow (chociaz dalej jedna podstawka),
- 7Ld.
Figurka ktora wiekszosc z was ma i pewnie boi sie co to bedzie.. Warp Lightning Cannon.
Zle wiesci:
- nie widzi juz przez lasy,
- misfire na 1-5 jest przykry,
- nie morduje wszystkiego na swojej linii tylko jak normlany Cannon,
- autodestroy jesli zacznie uciekac,
- sila artyleryjska.
Dobre wiesci:
- 90 punktow,
- zasieg deklarowany do 48",
- dostaje wszystko na trasie od pierwszego odbicia kuli, do drugiego + mala templata na drugim (everything 'touched'),
- D6Wo,
- nie musi deklarowac flee na szarze, ma trzech obslugantow (chociaz dalej jedna podstawka),
- 7Ld.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tak, na stronce GW przecież jest już w rarach po porządkach przednowoedycyjnych
EDIT: Pytania nie było, robi się z tematu naciąganie Cosmo na spowiedź, a to bez sensu.
EDIT: Pytania nie było, robi się z tematu naciąganie Cosmo na spowiedź, a to bez sensu.
Ostatnio zmieniony 7 paź 2009, o 11:39 przez Myth, łącznie zmieniany 1 raz.
nie czujesz tego chyba. jak sie trafi malą templata w srodek jakiegos klocka i kulnie s6 to nie ma tego klocka;] zostanie moze 5 z 25;]marcinmysz pisze:ja osobiście wolałem 8d6 a jak chciałem mieć normalnego canona to brałem dow ,ale też dobrym rozwiązaniem jest templatka to taki fajne połączenie canona z katapą
No tylko na tą templarkę już się nie będzie rzucać rozrzutu, a co do zasięgu deklarowanego to przy dobrym rozstawieniu początkowym można łatwo wyliczyć (mi się wydaje że jak będziesz strzelał jezzalami w coś o kocie prostym względem WLC to wiesz jaki masz zasięg np, do smoka, teraz tylko obliczasz ile jest od jezzalli do WLD w lini prostej i obliczasz z pitagorasa chociaż to sporo zajmuje czasu i nie wiem czy tak można ) Oczywiście zawsze lepiej powiedzieć 2-3 cale mniej bo się można machnąć wyliczając pierwiastek