Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych
Hotek -4 Czarka -1 Adminy -2 DS1 -1 DS2 -2 = 10DD
a na 2000+ limit to 12 kostek
Jeszcze uda ci się wsadzić kolejną czarkę z przedmiotem dającym kostkę 1DD razem będzie 12DD
Moje pytanie to Dla czego HE DS są po 20p a nasze (DE) są po 25p!!
oraz
Czy nadal są limity co do ilości powielania danej jednostki ? np: czy można wystawić 4x po 5 Cok ? lub 4-5x po 5DR ?
a na 2000+ limit to 12 kostek
Jeszcze uda ci się wsadzić kolejną czarkę z przedmiotem dającym kostkę 1DD razem będzie 12DD
Moje pytanie to Dla czego HE DS są po 20p a nasze (DE) są po 25p!!
oraz
Czy nadal są limity co do ilości powielania danej jednostki ? np: czy można wystawić 4x po 5 Cok ? lub 4-5x po 5DR ?
Daemons, X-Wing & Black Tea
Ok dzieki jestem do przodu ze skrótami
Ej zacznijcie sie wypowiadac bo stanie jeszcze na tym ze to nie my jestesmy najbardziej zli tylko jakies durne ogry
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7&start=40
Ej zacznijcie sie wypowiadac bo stanie jeszcze na tym ze to nie my jestesmy najbardziej zli tylko jakies durne ogry
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7&start=40
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
http://bitspudlo.com/images/products/MXM/CB/022.jpg
Jak myślicie o tych skrzydłach na harpie ?? chce użyć demonki
pozdro fart
Jak myślicie o tych skrzydłach na harpie ?? chce użyć demonki
pozdro fart
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
no ale niektórym się stare harpie nie podobają (mnie na przyklad też)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Remx pisze:18 zł za jedno skrzydło + demonetka 5-8zł za szt. (w zależności jak ją przerabiamy)
Za tyle można nabyć już oryginalną Harpię i nie bawić się konwersją.
Z tego co pamietam to BP oferuje 5 sztuk, więc nie jedną zatem nie siej zamieszania, bo to wyjdzie jednak taniej niż kupno orginalnych
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Czy opłaca sie grać na wojownikach? Czy lepiej na samych kusznikach? I jak to jest w końcu z szarżą hydry? Jak nie gramy na uściślenia sędziowskie to normalnie szarżuje w lesie?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Opłaca, Nie masz to uściślone w FaQ made by GW wiec....
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Witam
Nawiązując do powyższego pytania o Hydrę i szarżę...
Wiem że hydra nie może szarżować w lesie ale jak ktoś jest 1-2 cale w lesie czyli są widoczni a hydra poza lasem to czy może zaszarżować owe jednostki ?
Tak na chłopski rozum to 75% Hydry jest poza lasem a te 25% to jakby tylko głowy wsadziła w las aby kąsać przeciwnika....
Wiem że hydra nie może szarżować w lesie ale jak ktoś jest 1-2 cale w lesie czyli są widoczni a hydra poza lasem to czy może zaszarżować owe jednostki ?
Tak na chłopski rozum to 75% Hydry jest poza lasem a te 25% to jakby tylko głowy wsadziła w las aby kąsać przeciwnika....
Daemons, X-Wing & Black Tea
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Stary ona nawet tych głów nie obraca, żeby widzieć 360 to co tu dopiero mówić o takim skomplikowanym myku jak wsadzenie głów w las. Oczywiście jeżeli są do 2 cali od krawędzi to możesz ich szarżować. Jak styknie ruchu to szarża jest, jak nie to szarża spalona. I jeszcze jedno: czy korsarze są tylko dla klimaciarzy? Bo ja bym w nich chciał trzymać np. czarki (S&S zawsze coś tam może zrobić).
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Podstawowa Ksiązka Zasad - Potwor i jego poganiacze ( bodajże przy skirmishu [harcownikach])Remx pisze:Witam
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
hydra jak najbardziej może szarżować w lesie, jeśli widzi. Jest jedynie spowalniana przez las przy szarży.Remx pisze:Witam
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
18 zł za jedno skrzydło + demonetka 5-8zł za szt. (w zależności jak ją przerabiamy)
Za tyle można nabyć już oryginalną Harpię i nie bawić się konwersją.
Moim zdaniem sie opłaca.
5 skrzydeł ci wychodzi 18zł czyli za 32zł masz 10 skrzydeł do tego demonki za 50zł (box) i masz za 82zł (32+50=82) i troche gs i mam 10 harpi ładnie wyglądających