Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Figurki Ignis & Rakso - 04.10.09 - River Troll WIP
No to trzeba by pokazac, że się nie leniłem tak bardzo w te wakacje Rakietnica na zamówienie robiona. Ostatnio Dudi wychwycił kilka niedoróbek przy niej więc popoprawiałem i teraz wygląda jak wyżej Jest do niej jeszcze ten stojący dynks z rakietami ale musiałem go zostawic w R-miu bo nie moge go znaleźc nigdzie
Pozdro
Gwalci system tak samo jak Twoja plonaca katapulta. Dales rade nie ma co
Cudny dym/ogień
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo ladna ta rakietnica
P.S.: móglbyś napisać jakiś tutorial o malowaniu takiego fajnego ognia
P.S.: móglbyś napisać jakiś tutorial o malowaniu takiego fajnego ognia
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Arbiter Elegancji pisze:móglbyś napisać jakiś tutorial o malowaniu takiego fajnego ognia
Plossse?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ciesze się, że się podoba co do tutoriala to ok, napisze jakiś jak następnym razem będę robił coś płonącego i okrasze od razu zdjęciami bo wiadomo, że wizualizacja tutoriala to przydatna sprawa (przynajmniej moim zdaniem ). W każdym bądź razie nie ma w tym żadnej magii i polega to tylko na dodawaniu kolejnych warstw farby
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Toś powiedział:PRakso_The_Slayer pisze:W każdym bądź razie nie ma w tym żadnej magii i polega to tylko na dodawaniu kolejnych warstw farby
O to too no i odrazu o płomienie można by zahaczyć. Rakso staniesz się naszym forumowym Balrogiem ? I pokażesz nam ogień?Nicpoń pisze:Do tego tutorialu TRZEBA dodać informację jak zrobić taki dym.