Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
marcinmysz naucz się trochę polskiego, potem przeczytaj rulebooka jak działa katapa i wtedy pisz.
Ot takie rady o starego wilka.
Cosmo potwierdził byś czy bije bez save?
Ot takie rady o starego wilka.
Cosmo potwierdził byś czy bije bez save?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
skoro nie rozumiesz jej działania to jak możesz twierdzic że jest słaba?marcinmysz pisze:po dokładniejszym zanalizowaniu skavenów oświadczam iż zapewne wystąpił jakiś błąd jeśli chodzi o katapóltę jest za droga i za słaba
NADAL NIE ROZUMIEM JAK DZIAŁA
o ja pier... po pierwsze Worda to możesz miec w pakiecie Office. w tej grze są Ward Save'y jeśli już.marcinmysz pisze:jak coś ma DÓŻEGO sejwa to zazwyczaj ma też dużo wytrzymałości lub worda więc s 2 niewiele zdziała a jak coś ma słabego sejwa to nienależy się tym przejmować wniosek katapa będzie niegrywalna
ALE JAK TO DZIAŁA
Po drugie ja się nie dziwie, że Ci się nie podobają polskie podręczniki skoro Ty nawet tego języka nie znasz
EDIT: Lasti mnie wyprzedził.
Koniec offtopu.
Do tematu: Będzie ciekawie. Coś czuje, że częśc BP poświęcona Skavenom będzie rozbudowana gdzies w okolicach grudnia
wiem jak działa katapa ale co ma wspólnego poison z katapultą przecież jedyne rzuty jakie się wykonuje na katapulcie to skatera artyleryjka i co trafiła templatka gdzie tu ma działać poison
widzę że jest słaba ponieważ ma siłe2
Polecam zamiast siedzenia na forach, lekturę słownika ortograficznego
M
widzę że jest słaba ponieważ ma siłe2
Polecam zamiast siedzenia na forach, lekturę słownika ortograficznego
M
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
marcinmysz - Zastanów się co piszesz. Jeżeli miała by dawac te autowoundy to S2 nic nie zmienia. I tak zabija wszystko co jest pod znacznikiem. Co sprawia, że jest dwa razy potężniejsza od krasnoludzkiej bo my musimy rzucac na zranienie a i tamplate mały. Oczywiście mam nadzieję, że to był żart B. bo takie cos byłoby totalnie przegięte.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
A czy ja w ogóle mówiłem że ta katapulta jest słaba? Nie mam nawet pojęcia jak działa. x____X
Ale to że pod hitem ma być autowound jest raczej na pewno nierealne.
I cały ten poison to z tego co na razie wiemy tylko w nazwie katapulty jest.
Ale to że pod hitem ma być autowound jest raczej na pewno nierealne.
I cały ten poison to z tego co na razie wiemy tylko w nazwie katapulty jest.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
To jest kolejny kruczek jak z Posionem na bolcu od lizaków i ściąganiu miliarda modeli od boku jak sie rzuci 6 na trafienie
Marcin pomogę ci rozwiązać twój problem.
1. Przeczytaj swój podpis.
2. W dziale "Sprzedam" umieść odpowiednie ogłoszenie ( jeśli posiadasz modele ).
3. Poproś mamę aby na stronkę http://www.wfb-pol.org założyła filtr rodzinny.
Słownik - idiocie też się przyda.
Pozdrawiam.
Odnośnie klopy jak na razie tylko Cosmo jest w stanie rozwiać wszystkie wątpliwości.
1. Przeczytaj swój podpis.
2. W dziale "Sprzedam" umieść odpowiednie ogłoszenie ( jeśli posiadasz modele ).
3. Poproś mamę aby na stronkę http://www.wfb-pol.org założyła filtr rodzinny.
Słownik - idiocie też się przyda.
Pozdrawiam.
Odnośnie klopy jak na razie tylko Cosmo jest w stanie rozwiać wszystkie wątpliwości.