Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
WYOBRAŻAM TO SOBIE tylko pytanie to działa jak :
a)armour save
b)ward save
c)regeneracja
d)jeszcze inaczej
a)armour save
b)ward save
c)regeneracja
d)jeszcze inaczej
Ostatnio zmieniony 9 paź 2009, o 12:23 przez Marcins, łącznie zmieniany 1 raz.
wez przestan nas meczyc, swoja nie znajomoscia polskiego i angielskiego. Zamiast kupowac figurki kup sobie slowniki. By umiec poprawie pisacmarcinmysz pisze:WYOBRAŻAM TO SOBIE tylko pytanie to działa jak :
a)armour save
b)ward save
c)regeneracja
d)jeszcze inaczej
pozdr
rychu022 ale pocisk w Ciebie poszedł
marcinmysz chce dogonić Raptora w ciętej ripoście
marcinmysz chce dogonić Raptora w ciętej ripoście
Od poprawiania błędów i zwracania uwagi na tym pod forum jest Młody , nie Ty rychu022 , więc daj sobie na wstrzymanie i nie puszczaj flejmu . Marcinowi już dawno mówiłem o pisowni , widocznie ma to gdzieś i nie chce mu się wklejac tekstu do worda , żeby sobie poprawic . EOT.
Ja mam pytanie , czy eshin w tym ab będzie wystawialny ? Zawsze bardzo go lubiłem .
Ja mam pytanie , czy eshin w tym ab będzie wystawialny ? Zawsze bardzo go lubiłem .
Kurde wchodze tutaj dzis 3 raz i widze ze przez 2h potraficie duzo spamu naprodukowac .
Do pana marcinamyszy. Na forum pisanie bez znakow polskich co zreszta sam robie nie jest błedem, natomiast walenie oczywistych bykow ortograficznych jest, jeszcze troche błedow i bedziesz miał ostrzezenie za nie pisanie po polsku
Tyczy sie wszystkich
Do pana marcinamyszy. Na forum pisanie bez znakow polskich co zreszta sam robie nie jest błedem, natomiast walenie oczywistych bykow ortograficznych jest, jeszcze troche błedow i bedziesz miał ostrzezenie za nie pisanie po polsku
Tyczy sie wszystkich
- swieta_barbara
- habydysz
Zeby uniknac sadzenia bykow zawsze mozesz uzywac przegladarki Mozilla Firefox, bo gwarantuje Ci, ze:
Co do tych mortarow: fajna bylaby armia w stylu wojen bilogicznych: globki, mortary, poison katapulty. Do tego wsparcie magiczne z plague priestow i censerzy w specialach :] Juz nawet mam pomysl na zajebista kolorystyke bialo-zgnilo-zielona. Nazwalbym ja Cyklon :]
to dla wielu osob na tym forum wypowiedz, ktora dyskwalifikuje. Szkoda czasu na czytanie czegos, co w dupie ma nawet nadawca.poza tym błędy nie są istotne ważne by było wiadomo o co chodzi
Co do tych mortarow: fajna bylaby armia w stylu wojen bilogicznych: globki, mortary, poison katapulty. Do tego wsparcie magiczne z plague priestow i censerzy w specialach :] Juz nawet mam pomysl na zajebista kolorystyke bialo-zgnilo-zielona. Nazwalbym ja Cyklon :]
Janiszek pisze:Ja mam pytanie , czy eshin w tym ab będzie wystawialny ? Zawsze bardzo go lubiłem .
Cosmo, w swoim stylu, o mocy klanów jakiś czas temu pisze:Skyre i Pestilens i Moulder - w takiej kolejnosci.
Eshin jeszcze gorsze gowno niz bylo.
P.S. Młody, współczuję moderowania tutaj...
Ja też mam nadzieję, że o części itemów zapomnieli. Nie ma amuletu czy bransoletek. Ale zobaczymy jak dostanę podręcznik w swoje łapy
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Też tak sądzę i mam mieszane odczucia odnośnie tego.rychu022 pisze:Generalnie widze ze bede musial zmienic cala koncepcje armii ...
Ostatnio zmieniony 9 paź 2009, o 17:09 przez Dzoooma, łącznie zmieniany 1 raz.