Dark Knight pisze:A co do klapsów to taką Witchke czy Sorcererke to bym chętnie "klapsnął" po dupie (mam nadzieje, że dziewczyna nie zagląda na forum
Dark odważny jesteś , moja żona zagląda na nasze forum i dlatego czasami wole się nie wypowiadać
Dark Knight pisze:A co do klapsów to taką Witchke czy Sorcererke to bym chętnie "klapsnął" po dupie (mam nadzieje, że dziewczyna nie zagląda na forum
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Wiesz co piszesz?Dark Knight pisze:Eee Asasina chyba nie wyśle. W końcu kult rozkoszy to kult rozkoszy
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
No właśnie chyba nie bo kult khaina =/= kult rozkoszy = kult slanesha. Dla mnie różnica jest zasadnicza....Dark Knight pisze:I wyszło GarG, że wiem co pisze
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...