Oczywiście nie wrzucamy zdjęć w kilku różnych postach tylko edytujemy pierwszy.
Komentarze mile widziane, aczkolwiek chłopaki bez spamu.
No chwilę obecną nie ma zdjęć całej armii więc jak tylko uda mi się je zrobić to pochwalę się moimi umarlakami

Moderator: misha
Spawning Poolqwer pisze:![]()
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Wlaśnie w większości nie spod goblinówANtY pisze:Wilki spod goblinów
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
DziękujeNordri pisze:Szkoda Śmiechu że zdjęcia tak słabują, bo Twoja armia to zdecydowanie najlepiej wyglądające VC'ty jakie widziałem na żywo.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole