Das Dzik
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Topór jest krzywy ale to wina fabryki i autora miniatury
Bardzo fajnie ci wyszedł
Bardzo fajnie ci wyszedł
Rasti pisze:Wygląda bardzo pozytywnie, gdyby nie to, że sam topór jest krzywy, no i brakuje mi tutaj orczych barw - jakiś żółty z czerwonym itp.
No topór krzywy, taki z fabryki wyszedł i troche duży jest bo z greata przeklejony ale w końcu ork ma krzepę
a barw wojennych ja jakoś nie preferuję, wolę takie naturalne
Kawal dobrej roboty.
Ładnie, ale ten topór bije po oczach :/
Wszyscy siedli na topór a ja pytam gdzie dzik ma żuchwę i ciosy :O Po za tym bardzo fajny. Świetną ma minę razem z tymi łapkami w górze, wygląda jakby miał straszne o coś pretensje Doklej "japę" dzikowi i będzie gites
- Prowokator
- Wałkarz
Ma pretensje bo jakiś muszkieter strzelił mu w oko, które naprawdę fajnie i obficie krwawi
,,Everybody lies...''
Wyraz twarzy + to oko
Bardzo ładnie pomalowana figurka. Szczególnie dupa dzika mi się podoba. Sam takiego niedawno malowałem i wiem, że nie jest łatwo coś sensownie wycieniować na tylnych nogach i zadzie, bo tam jest gładziutki plastik.
Wydłubane oko robi wrażenie
Tylko albo ta świnia to locha (samica dzika, nie guziec z afryki) albo powinien zmienić dentystę - ktoś mu wyrwał szable!
Wydłubane oko robi wrażenie
Tylko albo ta świnia to locha (samica dzika, nie guziec z afryki) albo powinien zmienić dentystę - ktoś mu wyrwał szable!
Pyska mu doklej!
Dzik fajny, topór wiadomo czemu taki:/
Tylko rzeczywiście brakuje tu tych kłów.
A kto zobaczy w lesie dzika...
To niech na niego wsiądzie? xP
Tylko rzeczywiście brakuje tu tych kłów.
A kto zobaczy w lesie dzika...
To niech na niego wsiądzie? xP
"Kobieta powinna być na tyle wykształcona, żeby przyciągnąć głupich mężczyzn i na tyle wulgarna, by kusić inteligentnych"