wyglada na to ze odnosnie terminu wypowiedzialem sie tylko ja ale skoro tak bardzo sie mna sugerujecie to ja bym poprosil zeby turniej odbyl sie w sobote 14.11morgan10005 pisze:Za sobotą głośniej krzyczą-czyli obejdzie się bez głosowania
"Teraz My" - Turniej w Starych Babicach
Re: "Teraz My" - Turniej w Starych Babicach
wtedy Cyryl planuje turniej Cyryla na Narbutta...Niko pisze:wyglada na to ze odnosnie terminu wypowiedzialem sie tylko ja ale skoro tak bardzo sie mna sugerujecie to ja bym poprosil zeby turniej odbyl sie w sobote 14.11morgan10005 pisze:Za sobotą głośniej krzyczą-czyli obejdzie się bez głosowania

- morgan10005
- Falubaz
Nie tylko Ty-jeszcze parę osób powiedziało że im nie pasuje niedziela. 14.11 raczej odpada
Dziś wieczór, albo jutro założe już temat co by nie było później żadnych niedomówień i odbierania sobie graczy.
Niko - niezależnie od wszystkiego wiem że nawet jak zrobimy 7.11 to itak do nas przyjedziesz bo masz blisko ;p
Niko - niezależnie od wszystkiego wiem że nawet jak zrobimy 7.11 to itak do nas przyjedziesz bo masz blisko ;p
Smiechu pisze:Niko - niezależnie od wszystkiego wiem że nawet jak zrobimy 7.11 to itak do nas przyjedziesz bo masz blisko ;p
Permission to pewnie dostane, bo blisko, bo sobota, bo MSWiA ale potem sie okaze ze sie zmieni termin i bede musial kombinowac...DracoPL pisze:Blisko czy daleko on i tak przyjedzie, ale tylko pod jednym warunkiem - jak dostanie tzw. permission
zakladaj zakladaj zeby bylo cos w miare oficjalnego... zasady i termin to zaczniemy ogarniac teamySmiechu pisze:Dziś wieczór, albo jutro założe już temat co by nie było później żadnych niedomówień i odbierania sobie graczy.
- morgan10005
- Falubaz
Smiechu nie świruj-robimy 7.11
Nie będę świrował.
Jeszcze dzisiaj pojade do OSP i zaklepie termin
Jeżeli 7.11 będzie wolny - to biorę od ręki.
Z tego co Asasello napisał to oni biorą 14.11, a 31.10 jest zajęty przez JH.
Więc albo pozostanie nam wegetować wrazie braku OSP, albo będziemy musieli ogarnąć inna sale na ten termin, czego bym nie chciał, bo OSP wg. wszytskich graczy zajebisa sprawa.
Pozdro Ś.
Jeszcze dzisiaj pojade do OSP i zaklepie termin
Jeżeli 7.11 będzie wolny - to biorę od ręki.
Z tego co Asasello napisał to oni biorą 14.11, a 31.10 jest zajęty przez JH.
Więc albo pozostanie nam wegetować wrazie braku OSP, albo będziemy musieli ogarnąć inna sale na ten termin, czego bym nie chciał, bo OSP wg. wszytskich graczy zajebisa sprawa.
Pozdro Ś.
- morgan10005
- Falubaz
Oj tam-zrobimy konkurencje -mamy lepszą cenę i więcej miejsca 
konkurencja? nie bylo by sie nad czym zastanawiac.. ja i tak juz sie zapisalem wiec nie moge sie wycofac...morgan10005 pisze:Oj tam-zrobimy konkurencje -mamy lepszą cenę i więcej miejsca
moze mu ktos powiedziec ze na 1350 nie dam rady wystawic kowadla? bo ja jakos nie mam serca... tak sie chlopak napalilHolan pisze:Zresztą muszę wkońcu zagrać z twoimi krasnoludami z kowadłem łysy beju
HE he he.morgan10005 pisze:Oj tam-zrobimy konkurencje -mamy lepszą cenę i więcej miejsca
Zarąbiście - ciekawe tylko z kad wezmiemy terenów na 15 blatów??
Niko pisze:moze mu ktos powiedziec ze na 1350 nie dam rady wystawic kowadla? bo ja jakos nie mam serca... tak sie chlopak napalilHolan pisze:Zresztą muszę wkońcu zagrać z twoimi krasnoludami z kowadłem łysy beju![]()
Albo może nie uświadamiajmy, bo wtedy będzie miał opory do przyjazdu ;p
Ale "Łysy bej"
- morgan10005
- Falubaz
Każdy coś przywiezie i jakoś się skombinuje te tereny. Zakładaj nowy temat i zgłaszaj do ligii.
Niko weź kowadło -jakoś weryfikacje przejdzie
Niko weź kowadło -jakoś weryfikacje przejdzie
lasy i góki możecie zrobić z wykładziny i kartonu z posypką drybrushowaną (płaskie kawałki papieru z tych górek krzywych i tak modele się spierdzielają)- to samo zaorane pola. płotki to też banał - listewka podstawka i robimy : )
obeliski to pare godzin roboty już ale w jeden weekend jak w 5ciu siądziecie to będziecie mieli całą pół profesjonalną bazę terenową bez domków
generalnie bardzo się cieszę że taki prężny nowy ośrodek nam rośnie i żałuje że nie mogłem wpaść tym razem
obeliski to pare godzin roboty już ale w jeden weekend jak w 5ciu siądziecie to będziecie mieli całą pół profesjonalną bazę terenową bez domków
generalnie bardzo się cieszę że taki prężny nowy ośrodek nam rośnie i żałuje że nie mogłem wpaść tym razem
- morgan10005
- Falubaz
wroce do domu to zobacze,dzieki