takRabsp pisze:aha, czyli do konca tury combatu trwa challange, nawet jak zabije postac szybciej ?
dzieki
Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
wyloguj się,Eltharion pisze:Jak go zgasił
i przemyśl swoje zachowanie.
pozdrawiam
A co myślicie o samotnym kowboju (shield, DA) na koniu bez bardingu, z HoF i Foe Bane do łapania czegoś twardszego. Szkoda, że nie ma możliwości podbicia siły w takiej konfiguracji
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I love this game...
Dokładnie tak jak napisał Relosu (chyba najlepsze wyjście) a jak nie chcesz być szablonowy to na jednym magu Annulian Crystal (denerwuje przeciwnika ).
I love this game...
I love this game...
Chyba nie ta armia Kusza DE strzela multiplem (czyli dwukrotnie w tym przypadku) na odległość 24" z wszelkimi karami (również -1 za multi) z S3 i AP.Arsene pisze:prosił bym bardzo o podanie mi zasad strzelania powtarzalnej kuszy elfów
Pozdrawiam,
I love this game...
I love this game...
Czyli o balistę
Albo pojedynczy strzal z S6 (no armour save) i penetracją - zgodnie z zasadami balisty.
Albo volley, czyli sześć strzał z S4 i AP
Zasięg to 48".
Albo pojedynczy strzal z S6 (no armour save) i penetracją - zgodnie z zasadami balisty.
Albo volley, czyli sześć strzał z S4 i AP
Zasięg to 48".
I love this game...
I love this game...
Na małe punkty (do ok 1500) dobrze jest mieć jednego maga DS, Silver Wand i Power Stone - jak już przeciwnik zejdzie ze scrolli to pomaga przepchnąć czar z dużym progiem (lore of fire, pitka albo duża kuźnia), taka gra na jeden decydujący czar w grze niż na "poczarowanie sobie". Fajnie jest też dać któryś z pierścionków, wtedy jak przeciwnikowi skończą się wszystkie DD bo myśli że już nie możemy czarować, to wtedy z głosnym a-ha! rzucamy vaula albo feniksa.Eltharion pisze:Jestem zalamany ...
Mam dwóch magow obaj maja byc na anty magi w tym ze jeden ma jeszcze cos czarowac
I jakie ja mam dac im przedmioty??
Dzięki
Mały komętarz do kusz DE:
Te kusze w cale nie sa takie dobre ... po uwzględnieniu wszystkich modyfikatorów wychodzi na to że trafiają na 5+ a potem jeszcze na zranienie 4+ wiec taka salwa dużo nam nie czyni .
Mały komętarz do kusz DE:
Te kusze w cale nie sa takie dobre ... po uwzględnieniu wszystkich modyfikatorów wychodzi na to że trafiają na 5+ a potem jeszcze na zranienie 4+ wiec taka salwa dużo nam nie czyni .
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Lepsze od łuków HE a cena kuszników zakrawa o pomste do niebaEltharion pisze:Te kusze w cale nie sa takie dobre ...
I love this game...
I love this game...
weż sobie oblicz a jeśli to xza trudne to porzucaj i może zrozumiesz o co chodzi...
Celny do bólu W Kielcach już byli tacy co ustawiali na 24" 10 HE i 10 DE i rzucali we wszelkich możliwych kombinacjach Prawda, choć okrutna... zawsze DE eliminowali swoje kuzynostwo.Kosa pisze:weż sobie oblicz a jeśli to xza trudne to porzucaj i może zrozumiesz o co chodzi...
I love this game...
I love this game...