MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Re: MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09

Post autor: ksch »

Ay, ay sir -już to zrobiłem - nawet wysłałem zdobioną rozpiskę, mam nadzieję, że wrażenia estetyczne będą dobre :wink: Kobitki co prawda rysowane, ale niezwykle ponętne i klimatyczne :wink: Żeby nie było - jest też normalna wersja - ot taka chęć poprawienia nastroju tym, którzy żmudnie przeglądają te rozpy.

Mimo apeli o przesyłanie już teraz to i tak podejrzewam, że najwięcej zgłoszeń nadejdzie jutro i pojutrze :mrgreen:

Działko - po raz kolejny do speca od oceny pytanie - krasnoludzkie (są mniejsze więc bardziej IMHO pasują) z ludzką obsługą będą oki, czy imperialne lepiej? (mam dostęp do obu).
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

Działko - po raz kolejny do speca od oceny pytanie - krasnoludzkie (są mniejsze więc bardziej IMHO pasują) z ludzką obsługą będą oki, czy imperialne lepiej? (mam dostęp do obu).
jak mam wybierać, to działo lepiej krasnoludzkie - ale obydwa będą ok. :)
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

proponuję wrzucić jakąś mapkę mtp z pokazaniem na niej gdzie wejść, w, której hali odbywać się będzie turniej i u komu zapłacić za wejściówkę dla batlowców...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Mamy 2 wolne miejsca w furze z Warszawy, jadacej w piatek.
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Pytanie odnosnie mojego zgłosznienia, a mianowicie wysyłałem je już dwa razy na maila z pierwszego postu i jeszcze nie ma mnie na liście a robiłem to dość dawno, wiec co z tym?

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

...więc jak zwykle, jak nie powiesz jak sie nazywasz/z jakiego maila pisales, to nic Ci nie pomogę ;)

Za 5 minutek kolejna porcja zgłoszeń :)
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

BWT jedziecie?

jak tak to o ktorej pociagiem machacie? bo pewnie tez bede tym srodkiem transportu jechal.

:)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

I co z tą porcją Szafo z Poznania? :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

bigpasiak pisze:BWT jedziecie?

jak tak to o ktorej pociagiem machacie? bo pewnie tez bede tym srodkiem transportu jechal.

:)

Niestety nas nie będzie Pasiaku :(, z tego co wiem to Gdańsk jedzie pociągiem, który jest 7.17 w Bydgoszczy.
Widzimy się zapewne we Wrocku albo na jakimś lokalu czy to u was czy u nas.

Pozdro
XIII KOHORTA !! BWT !!
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

paczuszka wrzucona, jest nas 51 sztuk, 3 dni do końca, sadzę ze 8 dyszek dobijemy znając zamilowania do zgłoszeń na ostatnią chwilę :)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

no to troche pozno Panowie z Gdanska beda... przyjazd to 9.39 + ewentualne poslizgi to ja dziekuje...
wole byc wczesniej.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Ciekawe, że na dziś dzień najwięcej zgłoszeń to HE. Dark elfy, lizaki i demony dopiero na kolejnych miejscach :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

no właśnie tez to zauważyłem Tak to nie HE nie grał prawe a tak to każdy się rzuca na he.

Btw JA jeszcze armii nie ma pomalowane \:D/ , Czy jak ma kilka modeli pomalowane na 70 %(każdy ) to starczy ?
Mam tylko nadzeje ze w sobotę i niedziele nie będze korków tak jak np dzisaj wieczorem .To co się działo po 18 to był SZok !
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Czy ma ktos miejsce w furze z Wawy? (w sobote)?

A moze ktos chce mnie przygarnac do noclegowni :P?

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

To co się działo po 18 to był SZok !
Lechicka-malta : 1,5h,
malta-ogrody: 1h

W sobote rano powinien być luz.

Awatar użytkownika
Leśnik
Mudżahedin

Post autor: Leśnik »

Elgrond pisze:no właśnie tez to zauważyłem Tak to nie HE nie grał prawe a tak to każdy się rzuca na he.

Btw JA jeszcze armii nie ma pomalowane \:D/ , Czy jak ma kilka modeli pomalowane na 70 %(każdy ) to starczy ?
Mam tylko nadzeje ze w sobotę i niedziele nie będze korków tak jak np dzisaj wieczorem .To co się działo po 18 to był SZok !
Jeśli są 3 kolory na każdym modelu to looz.

No w sobotę rano powinno być ok na drogach w poz, a mnie też już strzela od tych korków zwłaszcza że co chwila trzeba lecieć coś załatwić...

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

Leśnik pisze:
Elgrond pisze:no właśnie tez to zauważyłem Tak to nie HE nie grał prawe a tak to każdy się rzuca na he.

Mam tylko nadzeje ze w sobotę i niedziele nie będzie korków tak jak np dzisiaj wieczorem .To co się działo po 18 to był SZok !
Jeśli są 3 kolory na każdym modelu to looz.

No w sobotę rano powinno być ok na drogach w poz, a mnie też już strzela od tych korków zwłaszcza że co chwila trzeba lecieć coś załatwić...
3 kolorki to ma mam na każdym elemencie modelu ;] chodziło mi bardziej o nie domalowanie twarzy , kryształków i takich tam bajerów, bo cielistego mi się mieszać nie chce :d
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

Elgrond pisze: 3 kolorki to ma mam na każdym elemencie modelu ;] chodziło mi bardziej o nie domalowanie twarzy , kryształków i takich tam bajerów, bo cielistego mi się mieszać nie chce :d
będę bezlitosny :wink:
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.

Awatar użytkownika
Leśnik
Mudżahedin

Post autor: Leśnik »

do gry teka armia będzie oczywiście dopuszczona ale o maksie z malowania można zapomnieć niestety.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

spojrzałem w maila, mam prawie 70 osób zgloszonych, więc czuję sie zobowiązany przypomniec o limicie 110 osób :)

Tak, do Ciebie, Ciebie i Ciebie też mówię - jeśli nie wysłałes jeszcze zgłoszenia - zrób to teraz ;)

Dla miłośników statystyki, na tą chwilę:

Haje 9
Darki 7
VC 7
Demony 7
lizaki 7
Warriors 5
Dwarf 4
empire 4
skaven 3
we 3
bestie 2