Dobre pytanie.Grolshek pisze:Co ile są progi na 1650 pkt. ?
I jeszcze jedno. Chociaz wczoraj rozegralem 1 bitwe to zapomniallem zaplacic. Komu ja mam te pieniadze dac, Dominikowi??
Dobre pytanie.Grolshek pisze:Co ile są progi na 1650 pkt. ?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
To dobrze rozumiem, że wynik naszej bitwy został zgłoszony kartą, tak?Manfred pisze:te same pytania słałem na maila
1 karta na stół, a wyniki na kartach są tylko po to żeby organizator sprawdzał czy sie nie pomylił
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..