Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
I posta nabiłemGrodzio pisze:Ja załapałem
Koszmarnie jest być kucharzem na służbie bogów chaosu:
- Nurgl je tylko ser pleśniowy i kiszoną kapustę
- Khorne uwielbia posiekane na plasterki, krwiste steki
- Slaanesh kocha babeczki przygotowywane w ogniu namiętności
- Tzeenth jest za zmianami więc ogłosił strajk głodowy
Zrzuć dom ze stołu - 100% Skuteczności!symek pisze:no własnie jak szanowni koledzy radzą sobie z domkami? ogrom do domku wejść nie wolno według zasad, strzelać z ledzi nie ma co a jak oddział w domku ma MR to i magia nie da rady i co wtedy? posłać gnoblary które praktycznie nic nie zrobią??jakieś pomysły?
Zrzuć dom ze stołu - 100% Skuteczności!
[/quote]
Zelgadis dobry jesteś Niestety jedyne co możemy zrobić jednostce ukrytej w domku, to wysłać gnoblary (jakiś duży oddział lub dwa mniejsze), zawsze mogą coś dla nas ugrać, lub też czarować Butcherem (licząc przy tym na złe rzuty przeciwnika). Chyba że masz śmieciarę w liczbie mnogiej i będziesz z niej napierdzielał w budynek, aż coś trafi (co też się zdaża )
[/quote]
Zelgadis dobry jesteś Niestety jedyne co możemy zrobić jednostce ukrytej w domku, to wysłać gnoblary (jakiś duży oddział lub dwa mniejsze), zawsze mogą coś dla nas ugrać, lub też czarować Butcherem (licząc przy tym na złe rzuty przeciwnika). Chyba że masz śmieciarę w liczbie mnogiej i będziesz z niej napierdzielał w budynek, aż coś trafi (co też się zdaża )
Od kiedy to ogrom nie wolno wejść? Czy nie jest to piechota o US 3 i to jedyne co ogranicza (to jest, ilość, jaka się zmieści)?
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Nom w podręczniku pisze o łacznej sile oddziału okupującego budyneczek równej 30, ale ja nie wiedzieć czemu jak wystwialiśmy domki nigdy nie wchodziłem do nich łogrami, bo mi się wydawało trochę dziwnę, choć zgodne z zasadami. Muszę zmodyfikować moje złe nawyki
Mea culpa , ten fragment jakoś zawsze mi umykał, na ale teraz będe już o nim pamiętał. Dzięki za przypomnienie.
mój bląd pewnie dlatego ze zapominam ze ogry mimo swych rozmiarów są nadal piechotą i uznałem ze są jak potwory na ogrowych podstawkach a one do domków wchodzić nie mogą:P (kto by to widział fiendy slannesha albo razordony w domku) stąd mój błąd jeszcze raz sory i koniec tematu
Co dziwnego, Że salamandra weszła do domu - mieści się w drzwiach i pluje przez okno - dziwił bym się jakby to Krwiopijca wszedł do domu - chyba ,że przez dach tzw "Wejście Smoka"
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
hunter ma move and fire - patrz uściślenia sędziowskie
menater jeden może mieć albo pistole albo greata albo katajke, ale w oddziale moze byc roznorodność. meneteater z pistoletami ma dodatkowy atak
menater jeden może mieć albo pistole albo greata albo katajke, ale w oddziale moze byc roznorodność. meneteater z pistoletami ma dodatkowy atak