Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Szczurka ...
bardzo ładna podstawka a drednot też zajebiaszczy z serii niewidzialny frodo czy stealth suit. tylko dokończ bo nogi wystają.
mam nadzieję że dobrze wymierzyłeś odległoś między stopą a stopą dredzie bo jak nie to szkoda niszczyć taką podstaweczke, brakuje mi tam zieleń jakiejś wysokiej trawy czy mchu
mam nadzieję że dobrze wymierzyłeś odległoś między stopą a stopą dredzie bo jak nie to szkoda niszczyć taką podstaweczke, brakuje mi tam zieleń jakiejś wysokiej trawy czy mchu
@runepriest
Odleglosci sa wymierzone miesci sie spokojnie
@Loler
Wiem ,wiem ale doniczke jzu zostawie w spokoju
Byl co prawda pomysl zbicia jej i zostawienia gonej czesci (przyklejenia na inna mniejsza podstawke) ale juz czasowo sie chyba nie wyrobie 
Odleglosci sa wymierzone miesci sie spokojnie

@Loler
Wiem ,wiem ale doniczke jzu zostawie w spokoju

Będę jeszcze poprawiał ten konar i hubę oraz przyjdą liski i trawka statyczna

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
nogi racja nie wyszły bo jakoś ciągle je z łatwością widze.
a tak konkretnie to szkielet mi ni podchodzi z tym mieczem lepiej gdyby koło niego leżał hełm gwardzisty czy karabin, chyba że to opcja jak było w komiksie jak space marinsie dali WE lascanona
a tak konkretnie to szkielet mi ni podchodzi z tym mieczem lepiej gdyby koło niego leżał hełm gwardzisty czy karabin, chyba że to opcja jak było w komiksie jak space marinsie dali WE lascanona
Z tym dredziem na bank nie zdaże na SoD ...
Cos jeszcze pozniej na spokojnie poswiruje ,ale rewolucji raczej nie bedzie 

Praca typowo na ebay ,nie szykowałem jej na SoD
Wip żeby nie było

A tutaj coś nad czym aktualnie siedzę
Podstawka praktycznie skończona .Będzie to pierwsze podejście w życiu do Spejsmarinowo-terminatorowego tworu
tzn. pierwszy raz będę malował coś do 40K w takim pancerzu
Zobaczymy jak wyjdzie

Mi elf sie podoba pod względem technicznym lecz popracował bym chyba jeszcze delikatnie nad przejsciami na płaszczyku:)
A podstawka pod termosa nie powiem... zajebista i po tagu na podstawce domyślam sie z czyją pomocą przyszło ci pracowac nad nią:):P Ogólnie mam nadzieje że szybko zobacze pomalowanego termosa:)
Pozdrawiam:)
A podstawka pod termosa nie powiem... zajebista i po tagu na podstawce domyślam sie z czyją pomocą przyszło ci pracowac nad nią:):P Ogólnie mam nadzieje że szybko zobacze pomalowanego termosa:)
Pozdrawiam:)
Dzięki chociaż za 2 komenty
Fotki porządne będą te aukcyjne zapewne bo moim aparatem ... 

Spokojnie ma kilka prac rozgrzebanych ... niedługo coś skończonego powinno się pojawić