Zgubiłeś przedstawiciela najsłabszej armii a wrzuciłeś dodatkowego najsilniejszej - czyżby oznaczało to wielki suspens, ergo Tomasz Hądzlik nie zagra ogrami tylko demonami? Czyżby to był wielki spisek
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
UWAGA UWAGA KILKA SŁÓW NA TEMAT WEJŚCIA NA TEREN TARGÓW W SOBOTĘ RANO
Na tym zdjęciu na niebiesko zaznaczone jest wejście wschodnie (na przeciw Mostu dworcowego w tzw. akwarium) do którego musicie się udać po wejściówki. W akwarium na lewo od wejścia znajdziecie łukową ladę gdzie przy napisie WFB znajdziecie takie oto osobistości.
Ataman i Majbach będą na Was czekali by sprzedać Wam wejściówki (proszę przygotować w miarę możliwości odliczone 30 zł) oraz uzyskać Wasz podpis. Wtedy wychodzicie z wejścia wschodniego i udajecie się w kierunku dworca zachodniego (na prawo) do Wejścia Południowego B (brama) tam okazujecie wejściówki strażnikowi i wchodzicie na teren MTP. Następnie udajecie się do Pawilonu 8A zaznaczonego na mapce na czerwono. Po wejściu do "czteropaku" udajecie się na drugi koniec pawilony 8A i po przeciwnej stronie od wejścia będzie nasze turniej.
Prosze o wykreślenie mnie z listy zgłoszonych ( 28 - Tomasz Kanclerski), muszę posiedziec troche nad prac inz, bo termin mnie goni... a raczej promotor , i kredyt studencki
w piątek do bardzo późna pootwierane są wszystkie mozliwe kluby w poznaniu, podobnie w sobotę; zapewniam że w każdym z nich nagrzanych panien, nie tylko studentek będziecie mieli pod dostatkiem
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k