WE na PGA
Moderator: Gremlin
Re: WE na PGA
http://www.crackedkettle.com/store/images/34094.jpg ja takie widzialem w piotrze i pawle przejade sie moze na 1 dzien na pga to postram sie odnaleźć jakieś woody na stołach
Pink Killer - to jest dopiero ładna nazwa
Skończyłem 3 klasy.. I nie byłem w Holandiiksch pisze:Jeśli skończyłeś tylko podstawówkę, pardon gimnazjum teraz się to dla ostatnich klas nazywa, to jakoś się dogadamy
PainKiller - haha, ciekaw jestem jak to smakuje. Siarką czy siarko greffrutem
pink nie pain...
mozna sie spotkac.
ciekaw jestem Waszego pomyslu na WE...
do zobaczenia na turze.
mozna sie spotkac.
do zobaczenia na turze.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Fakt, Pink... Pił to ktoś kiedyś?bigpasiak pisze:pink nie pain...
mozna sie spotkac.
do zobaczenia na turze.
Na Pasiaka tam nie raz na masterach widywałem, ale zawsze jako ta plewa to jakoś tak się wstydzę podejść, zagadać
Do zobaczenia, ja już tam bedę troche wczesniej
Jedyny sposób to swoje numery zapisać, inaczej będzie lipa. Kalesonera numer mam.
Podaję swój: 502 75 33 44
btw Pasiak czemu napisałeś, że każda rozpa WE różna, czyżbyś znał nasze kolejny skandal po oddemonowieniu Malala:)
Podaję swój: 502 75 33 44
btw Pasiak czemu napisałeś, że każda rozpa WE różna, czyżbyś znał nasze kolejny skandal po oddemonowieniu Malala:)
Nie ma to jak stać się towarzystwem wzajemnej adoracji
A co do Blessa, to też się ostatnio zastanawiałem co porabia nasz moderator, bo coś ostatnio się odłudelfił
A co do Blessa, to też się ostatnio zastanawiałem co porabia nasz moderator, bo coś ostatnio się odłudelfił
Fakt, ze mam ostatnio cisnienie na zielonoskorych, ale elfy wciaz pozostaja bliskie mojemu sercu i staram sie nimi od czasu do czasu pogrywac. Niestety ta armia jest zbyt przegieta (patrz moj podpis) i wygrywanie nia przychodzi zbyt latwo,wiec szukam narazie wyzwan w trudnym temacie O&G. Ale forum sledze i jestem na biezaco (ze jawnie nie moderuje to Wasza wina, bo jestescie zbyt grzeczni i wlasciwie nic nie musze robic).
EDIT: Zresztą, Kalesonku, sam sprzedales teraz duszę mumiom, wiec mi nie wypominaj zielonych...
EDIT: Zresztą, Kalesonku, sam sprzedales teraz duszę mumiom, wiec mi nie wypominaj zielonych...
Ha! Wy się sprzedaliście innym... bogom
A niektórzy są pure WE!
Ok, nr kom w sumie zapisze sobie. Zabraknie faktycznie kilku osób, ale z forum. Bo TOP to chyba chodzi o pkt w lidze?
Ja w tym roku zero ciśnięcia na ligę, bo mam maturę i gram bardzo sporadycznie...
pozdrawiam
P.S. To że Bless gra O&G nie znaczy, że nie może podzielić się uwagami z nami
A niektórzy są pure WE!
Ok, nr kom w sumie zapisze sobie. Zabraknie faktycznie kilku osób, ale z forum. Bo TOP to chyba chodzi o pkt w lidze?
Ja w tym roku zero ciśnięcia na ligę, bo mam maturę i gram bardzo sporadycznie...
pozdrawiam
P.S. To że Bless gra O&G nie znaczy, że nie może podzielić się uwagami z nami
wlasnie patrze na moja armie i widze 100% unikatowych i konwertowanych modeli
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
-
- Mudżahedin
Miłosz na forum to po prostu... Miłosz Witam serdecznie PGA'owych Leśników