-edit-
To dwa zgłoszenia jednej i tej samej osoby - to jest dopiero afera

Taa , całe 4 i w dodatku Ci co zawszeCosmo pisze:Powrot myszolakow na stoly sie zaczyna widze ;P
..powiedział Murmandamus, po czym przekąsił kawałek sera, podrapał się tylną prawą łapą za lewym uchem i pobiegł między worki ze zbożemMurmandamus pisze:pragnę zauważyc że myszy a szczury to zupełnie inny gatunek gryzonia. Co więcej nie sądzę by w starym świecie istniała rasa Mauser czy Mausmen czy nawet Chaos Maus Warriors.( a skaveni wyewoluowały ze szczurów)
W zasadzie to 3 bo ja odpadamMłody pisze:Taa , całe 4 i w dodatku Ci co zawszeCosmo pisze:Powrot myszolakow na stoly sie zaczyna widze ;P, ja bym brał TK w sumie ale wole wykorzystac ostatnią okazje do pogrania starymi myszkami
Cosmo pisze:Murmandamus, nie bylo Cie przy tym jak na DMP ta nazwa powstala, wiec nie rozumiesz ;P Ale jestem pewien ze znajac geneze, zaakceptowalbys to okreslenie;*
No trzy to juz wyzyna, ale jeszcze standardowa w miare w ostatnich czasach..
Co z tym piatkiem? Nikt nie przyjezdza na chlanie?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...