To prawie wampirów to im brakuje to mega plewna armia i dlatego Shino będzie nam musiał puścić wala ze sztormówką A tak na serio to się z tymi wampirami się rozpędziłeś. To będzie fajna losowa ale w miarę silna armia (oby, a przynajmniej tak się zapowiada), ale bez przegięć jak VC czy Demonylikaon pisze:Nowe skaveny w obecnej chwili nie wydają się takie straszne, są na poziomie DE, Lizaków, prawie Wampirów.
Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
No zdaje się, że w plotkach ostatnio pojawiających się na forum sztormówa była jednorazówką.
Obiecałem sobie, że do premiery pomalują kolejny regon niewolników. Pora się za to zabrać bo ten czas zaczął szybko uciekać
Obiecałem sobie, że do premiery pomalują kolejny regon niewolników. Pora się za to zabrać bo ten czas zaczął szybko uciekać
Ostatnio zmieniony 15 paź 2009, o 17:35 przez Dzoooma, łącznie zmieniany 1 raz.
A Piątek jest? , czy chodzi ci o sobotę/niedziele?Cosmo pisze:Panowie, widze ze sie nie zrozumielismy troche. Ja ten kodeks bede wysylal graczom myszolakow tylko. Jak ktos 'chce sobie poczytac' z ciekawosci, to poczeka do premiery.
I nie, ani sroda ani czwartek nie sa koncem tygodnia ;P
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
Z cyklu na turnieju:
Z cyklu na turnieju:
So do igervaz pisze:Cosmo ->
ja gram skavenami od zawsze (czyli od kilkunastu lat, z 10 letnią przerwą w międzyczasie) i spokojnie czekam do końca tygodnia
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Bez przesady z tym podrecznikiem ^^ Z warhammcem mam juz sporo czasu do czynienia i sadze, ze podrecznik (ktory z tego co mi wiadomo ma wyjsc 7 listopada) to raczej oczywista oczywistosc... chodzilo mi raczej o modele, bo niewiem co w nowym booku bedzie uber, a co zwyczajnie plewne
Uber uber bedzie hellpit abomination - wspomnicie moje slowa
We shall see