Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
lol ja myślałem że skupiamy się tu na G page ranku : P '3' to trochę mało imo
@Tomash
Luknij na cytadele
Luknij na cytadele
Widziałem, ale należy się porównywać do najlepszych
Pagerank 3 to bardzo dobry wynik, biorąc pod uwagę niszowość (mały userbase) BP!
Pagerank 3 to bardzo dobry wynik, biorąc pod uwagę niszowość (mały userbase) BP!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Zna ktoś jakieś krótkie książki filozoficzne?
Pisałem do Kosy PMke ale nie odpowiada , a nie długo mam kolokwium z filozofii (w sumie mam to w dupie, ale wypadałoby zaliczyć).
Pisałem do Kosy PMke ale nie odpowiada , a nie długo mam kolokwium z filozofii (w sumie mam to w dupie, ale wypadałoby zaliczyć).
Dokładnie, PWr.
Jak masz to od razu możesz jakiś referat z aspektów prawnych zarzucić ;p .
Jak masz to od razu możesz jakiś referat z aspektów prawnych zarzucić ;p .
No bez kitu jestem wku****ny, że aż odkopałem ten temat! Jeb**e nauki jazdy! Ku**a jeb**i instruktorzy!
Jeb**a eLka przerysowała mi samochód, co najlepsze instruktor zostawił za szybą nr telefonu... szkoda, że nie do siebie.
Teraz muszę gonić gościa z kiosku na dole, bo ponoć ktoś to widział, a on wie kto tylko kootafon coś kręci i nie chce powiedzieć, a ja do choooya potrzebuje świadka, żeby zgłosić na policje!!! No k***a chociaż nazwę szkoły i kolor samochodu!
ja pier***e, ale się uniosłem.
Jeb**a eLka przerysowała mi samochód, co najlepsze instruktor zostawił za szybą nr telefonu... szkoda, że nie do siebie.
Teraz muszę gonić gościa z kiosku na dole, bo ponoć ktoś to widział, a on wie kto tylko kootafon coś kręci i nie chce powiedzieć, a ja do choooya potrzebuje świadka, żeby zgłosić na policje!!! No k***a chociaż nazwę szkoły i kolor samochodu!
ja pier***e, ale się uniosłem.
No ja nie mogę ... Pies ze schroniska miał młode ,świnkę morską siostrze kupiłem - urodziła i wczoraj mi sie (podobno samiec) szczura rozmnożył wtf?
p.s-kto chce szczura
p.s-kto chce szczura
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie chcę Cię martwić, ale jak masz dziewczynę, to uważaj...szczurek pisze:No ja nie mogę ... Pies ze schroniska miał młode ,świnkę morską siostrze kupiłem - urodziła i wczoraj mi sie (podobno samiec) szczura rozmnożył wtf?
O, Niezwykli. Jak dawno tutaj mnie nie było Ech, kiedyś to były czasy, pierwsza edycja Niezwykłych... to nie wróci
Skavenblight pisze:O, Niezwykli. Jak dawno tutaj mnie nie było Ech, kiedyś to były czasy, pierwsza edycja Niezwykłych... to nie wróci
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A skąd podejrzenia, że jest inaczej?M.T. pisze: Żyjesz!
Raptaparat - grzywkę to mam od września w różnych postaciach. Ostatnio miałam dość tego, że złośliwie odrosła i wyglądałam jak emo, to skusiłam się na wersję pt. "świata poza grzywką nie widzę". W odróżnieniu od wersji "emo" nie drybrushuje malowanych przeze mnie figurek wbrew mej woli
Tomash jaki leń, sam cytat