http://www.youtube.com/watch?v=IrJAwCBbnuc
enjoy it please

PS. znam sporo piosenek tego zespołu, ale nie spotkałem jeszcze bezpośrednio lub pośrdnio nie związanej z wojna lub wojskowością

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kod: Zaznacz cały
Trybunał w Strasburgu uznał, że Polska naruszyła artykuł Konwencji Praw Człowieka, zakazujący nieludzkiego i poniżającego traktowania. Trybunał uznał, że Polakowi, skarżącemu się na pobicie przez policję przy zatrzymaniu, należy się 10 tys. euro jako zadośćuczynienie za straty moralne i 1,5 tys. euro tytułem zwrotu kosztów sądowych.
W nocy w czerwcu 1997 roku Dariusz Dzwonkowski wraz z trzema innymi mężczyznami pił wódkę pod sklepem nocnym w Markach k. Warszawy. Zakłócali przy tym porządek publiczny i niszczyli mienie. Około godziny 1.00 pod sklep zajechały dwa wozy policyjne.
Wersje zdarzeń przedstawiane przez policję i skarżącego różnią się. Czterej policjanci skuli kajdankami pijących mężczyzn. Według skarżącego jeden z policjantów bił go po głowie pięściami, kopał i obrażał. Według policji Dzwonkowski uderzył policjanta, wyzywał i groził mu. Sam zaś uderzył głową o krawężnik. Później, w furii, sam miał wiele razy uderzyć głową o chodnik.
Po zatrzymaniu Dzwonkowski trafił do izby wytrzeźwień. Badanie wykazało u niego 1,92 promila alkoholu we krwi. W szpitalu bródnowskim w Warszawie stwierdzono u niego złamanie nosa, pękniecie oczodołu, żuchwy i złamanie lewej ręki.
"Wysoki Sądzie, to nieprawda, że zadźgałem nożem swoją teściową! Ja po prostu obierałem ziemniaki, a ona się potknęła i nadziała na nóż. I tak 40 razy..."lith pisze:Dla mnie dobreKod: Zaznacz cały
Trybunał w Strasburgu uznał...
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first