Bezsenne noce O_O

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Re: Bezsenne noce O_O

Post autor: KrzysiekW »

Piotras pisze:hoho, to jeszcze inni pykają w Dotkę i na bn?
Był nawet tutaj temat o DoCie ale zamarł. Brat, o którym tam wspominałem, tez przerzucił się na Heroes of Newerth.
Furion pisze:właśnie kończę sesję DotA
Kiedyś tak się zastanawiałem, czy aby Twój nick na BP nie ma coś wspólnego z dota. ;)

A ja bym chętnie posiedział do późna, bo tak mi bardziej odpowiada (późno spać, późno wstac :) ) ale o 6 trza się podźwignąć do roboty...
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, o 07:37 przez KrzysiekW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

A ja właśnie powróciłem do DotA. Gra ktoś na garenie? :)

Awatar użytkownika
Asterix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Asterix »

Grolshek pisze:Hihi, pierwsze dziecko was wyleczy... Będziecie zasypiać wszędzie i zawsze, w każdej wolnej chwili... W tramwaju do pracy, autobusie, w samochodzie w korku...
Hehe. Zgadzam się w 100%. Ludzie lepiej się wyśpijcie bo jak was "dopadnie" pierwsze dziecko" to pozamiatane. Też lubiłem sobie posiedzieć w nocy. Teraz jak się budzę po każdej nocy (od 3 miesięcy) to jakby mi ktoś zasunął z buta tak średnio 3 razy na noc, nie przegadasz takiemu małemu (albo małej) że rano idziesz do roboty albo że coś tam.

Powoli się to zmienia ale pierwsze 2 miechy to masakra była.
Lepiej się wyśpijcie teraz bo jak wam małe zacznie drzeć jape w nocy to już nie pośpicie (podobno nigdy heh).

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

tru tru...
sam pociech nie mam ale opiekuję się bratankiem i bratanicą...
masakra..

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Wiem o co chodzi, opiekuję się czasem siostrzenicą. Ogólnie to problem jest w tym, że to rano chce mi się spać, a nie w nocy :D

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Kupta se psa. Odkąd mam Iwana to zasypiam o zgrozo koło 2 :shock:

Normalnie to była 3.30 albo 4.

A jeżeli nie wiesz co robić to zacznij jak mówił bodajże Kalesoner od redtube, potem w coś zagraj i znowu redtube, pomaluj coś, house i na zakończenie przed zaśnięciem redtube :P
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

jak się obudzisz o 6 00 to też redtube.

współczuje tym co nie mogą zasnąć ja już powoli zbliżam się do godziny 12 żeby zasnąć wieć jest git

ODPOWIEDZ