+10 duzych do klasyfikacji finalnej? Wchodzę w to!? Często to spiewam w pracy, na lajcie dam rade jak troche potrenuję.Zulus pisze:http://www.youtube.com/watch?v=BMzQyn7Hfhk
na naszym masterze bedzie karaoke, i kto zaspiewa ta piosenke bezbledni dostanie +10Dp do zajebistosci i duzych punktow. takze chlopaki pocwiczcie i pozdro!
Master w Białymstoku!!
Moderator: swieta_barbara
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Re: Master w Białymstoku!!
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Sorry, ale to są jakieś bzdury.
Na turniej przyjeżdżam grać, a nie śpiewać.
Atrakcje obok turnieju - spoko.
Ale jako jego immanentna część?
Nie dziękuję.
Jeżeli tak ma zostać, to ja rezygnuje.
Na turniej przyjeżdżam grać, a nie śpiewać.
Atrakcje obok turnieju - spoko.
Ale jako jego immanentna część?
Nie dziękuję.
Jeżeli tak ma zostać, to ja rezygnuje.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
dla grajacych tez jest miejsce - bierz kiborda albo chociaz harmonijke i cisnieszJaceK pisze: Na turniej przyjeżdżam grać, a nie śpiewać.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
chlopaki pisali to po pijaku w swoim czasie, to mial byc zart. prosze traktowac jako oficjalne info tylko to, co zamieszczamy w filmikach, ew. dluzszych postach, w ktorych zajmujemy stanowisko w jakiejs sprawie. pomyslow jest bardzo duzo i czasem ktos (chocby ja) sie zagalopuje i chce sie nimi podzielic z reszta - to jeszcze nie znaczy ze przejda.
atrakcje okoloturniejowe oczywiscie beda (chocby Master w Czoko-kości z nagrodami i pare innych), ale bez wplywu na klasyfikacje turnieju WFB. osoby niezainteresowane uczestnictwem moga spac spokojnie.
pelne info juz niebawem, jako ze poczulem wene spodziewajcie sie tez bonusowego filmu
atrakcje okoloturniejowe oczywiscie beda (chocby Master w Czoko-kości z nagrodami i pare innych), ale bez wplywu na klasyfikacje turnieju WFB. osoby niezainteresowane uczestnictwem moga spac spokojnie.
pelne info juz niebawem, jako ze poczulem wene spodziewajcie sie tez bonusowego filmu
W twoim poście Kielonku wyczułem lekką niechęć. Czyżbyś żałował że nie zdobędziesz 10 p. za karaoke???Kielon pisze:No ja też przyjeżdżam pograć, a nie rozwiązywać jakieś głupie testy wiedzy, czy po to żeby ktoś mi oceniał malowanie.JaceK pisze:Na turniej przyjeżdżam grać, a nie śpiewać.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Bo zaczalem sie juz uczyc tekstuGreen Knight pisze:W twoim poście Kielonku wyczułem lekką niechęć. Czyżbyś żałował że nie zdobędziesz 10 p. za karaoke???Kielon pisze:No ja też przyjeżdżam pograć, a nie rozwiązywać jakieś głupie testy wiedzy, czy po to żeby ktoś mi oceniał malowanie.JaceK pisze:Na turniej przyjeżdżam grać, a nie śpiewać.
Kostki FW to potęga. Zróbcie dla mnie takie z malutkimi kalesonami, bo wiecie że wygram tego mastera w czoko kości.
Jakie będą zasady? Może mała propozycja?
6 osobowe grupy eliminacyjne 10 gier i dajmy na to 3 osoby z największą ilością zwycięstw przechodzą do kolejnej grupy, aż wyłoni się grupka finałowa 6-9 osobowa i tam 15 gier?
Jakie będą zasady? Może mała propozycja?
6 osobowe grupy eliminacyjne 10 gier i dajmy na to 3 osoby z największą ilością zwycięstw przechodzą do kolejnej grupy, aż wyłoni się grupka finałowa 6-9 osobowa i tam 15 gier?
Gobos pisze:dla grajacych tez jest miejsce - bierz kiborda albo chociaz harmonijke i cisnieszJaceK pisze: Na turniej przyjeżdżam grać, a nie śpiewać.
Dobra...tu wymiękłem
Tak to jest jak człowiek czyta forum w trakcie nerwowego dnia pracy.
Przyjadę i mogę nawet zaśpiewać choć to może nienajlepszy dla większości news
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Wstepnie zasady takie:
- dzielimy chętnych na cztero osobowe grupki, tak aby byla parzysta liczba stołów
- każdy stół rozgrywa pięć partii. Osoba co odpadnie pierwsza dostaje 0 pkt, ta co odpadnie druga 1 pkt , trzecie 2pkt, zwycięzca 3pkt. Po pieciu partiach zostają dwie osoby co uzyskały najwięcej pkt i grają z dwoma ze stolika obok, i tak aż wyłonimy zwycięzcę. Tak w skrócie...
- dzielimy chętnych na cztero osobowe grupki, tak aby byla parzysta liczba stołów
- każdy stół rozgrywa pięć partii. Osoba co odpadnie pierwsza dostaje 0 pkt, ta co odpadnie druga 1 pkt , trzecie 2pkt, zwycięzca 3pkt. Po pieciu partiach zostają dwie osoby co uzyskały najwięcej pkt i grają z dwoma ze stolika obok, i tak aż wyłonimy zwycięzcę. Tak w skrócie...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
zajebiście ! historyczny pierwszy master w czoko kości ! nie mogę się doczekać jeszcze tylko powiedzcie czy tylko za pierwsze miejsce nagroda będzie ? : P bo nie wiem czy mam otruć kalesona czy nie , bo jak go nie będzie to moje zwycięstwo jest pewne , ale zadowole się drugim miejscem jeśli też są kostki <materialistyczny skurwiel mode on>