Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
w każdym razie nie chce się tu z nikim kłócić, sorry.
A oddział niedługo się pokaze narazie się maluje.
A oddział niedługo się pokaze narazie się maluje.
Mimo braku komentarzy dodaje niemal ukończonego sztandarowego (stadium wcześniejsze jest na 15 str.)
Myślę, że nie wyszlo najgorzej jak na pierwszy raz.
Skończyłem też muzyka do tego samego oddziału, wszyscy będą mieli ten sam typ zbroi.
Tym razem postarałem się o lepsze zdjęcia, które mam nadzieje, zachęcą Was do wypowiedzenia się na temat tych modeli.
Pozdrawiam
Myślę, że nie wyszlo najgorzej jak na pierwszy raz.
Skończyłem też muzyka do tego samego oddziału, wszyscy będą mieli ten sam typ zbroi.
Tym razem postarałem się o lepsze zdjęcia, które mam nadzieje, zachęcą Was do wypowiedzenia się na temat tych modeli.
Pozdrawiam
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Muzyk odrobinę lepszy od sztandarowego. Używasz też trochę za gęstej farby.
Ogólnie nie jest źle, widać że brak ci wprawy, ale widać też że starasz się malować w miarę dokladnie
jeśli mogę ci coś doradzić to przy rozjaśnianiu to staraj się malować pociągnięciami (równoleglymi do fald materialu/wypuklości figurki) , a nie owalnymi plamami.
Przykladem "plam" na twoich figurkach mogą być rozjaśnienia na prwaym przedramieniu sztandarowego.
Przykladem pociągnięć może być prawe ramie muzyka.
Tyle ode mnie, pzrd.
Ogólnie nie jest źle, widać że brak ci wprawy, ale widać też że starasz się malować w miarę dokladnie
jeśli mogę ci coś doradzić to przy rozjaśnianiu to staraj się malować pociągnięciami (równoleglymi do fald materialu/wypuklości figurki) , a nie owalnymi plamami.
Przykladem "plam" na twoich figurkach mogą być rozjaśnienia na prwaym przedramieniu sztandarowego.
Przykladem pociągnięć może być prawe ramie muzyka.
Tyle ode mnie, pzrd.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
http://www.bugmansbrewery.com/topic/271 ... -warriors/
dla mnie koleś jest mistrzem świata. Najlepsze krasnoludy jakie kiedykolwiek widziałem. Przejrzyjcie cały temat. Na drugiej stronie zgubiłem szczękę gdzieś pod biurkiem.
Jak ja bym chciał żeby zaczął je sprzedawać
dla mnie koleś jest mistrzem świata. Najlepsze krasnoludy jakie kiedykolwiek widziałem. Przejrzyjcie cały temat. Na drugiej stronie zgubiłem szczękę gdzieś pod biurkiem.
Jak ja bym chciał żeby zaczął je sprzedawać
No bombastyczne. Detale samych postaci są na dobre 5+, może nawet 6! Bardzo mi się podobają Ci "mędrcy" (nie wiem jak ich tam nazwać;p). Jest tylko jeden minus - krasnoludy z mieczami , a jak już są z toporem (chyba 3 były jak dobrze pamiętam) to te topory wyglądały ja badziewia do rąbania drewna a nie Orków, Demonów i Elfów :<
wykurwiste...
tutaj coś ciekawego od Ścibora:
http://www.sciborminiatures.com/en_,gre ... reen01.jpg
mam juz kasę na niego odłożoną
tutaj coś ciekawego od Ścibora:
http://www.sciborminiatures.com/en_,gre ... reen01.jpg
mam juz kasę na niego odłożoną
Librarian... to to... to...
<w tym momencie nastąpił nieartykułowany okrzyk, który nie oznaczał nic, a onaczał wszystkie uczucia, jakie stłamsiły się w tymże człeku oglądającym mityczne prace rzeźbiarza, które jakże równo wstrząsnęły gronem krasnoludzkim>
Holy mother of Grimnir!!!
Nic więcej dodać nie mogę...
<w tym momencie nastąpił nieartykułowany okrzyk, który nie oznaczał nic, a onaczał wszystkie uczucia, jakie stłamsiły się w tymże człeku oglądającym mityczne prace rzeźbiarza, które jakże równo wstrząsnęły gronem krasnoludzkim>
Holy mother of Grimnir!!!
Nic więcej dodać nie mogę...
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=20008
Oddział starych zrzęd, którzy świeżo wyszli spod mojego pędzla
Oddział starych zrzęd, którzy świeżo wyszli spod mojego pędzla
Vae victis!
Bardzo pozytywnie to wyglada... fjane sa te "zmeczenia" materialu na nich... tu zniszczona tarcza, tam wyszczerbiony topor. Tyle ze mam watpliwosci, czy krasnolud pozwolilby sobie na zniszczony sprzet, przeciez to obraza dla kowala, ktory go wykonal!
Generalnie fajna sprawa
Generalnie fajna sprawa
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
Jasnozielony malowałem tak: catchan green => camo green => wash catachanem => camo => scorpion green.
Na kuflu nie ma zielonego , muszę nauczyć się robić lepsze zdjęcia . Tam jest jasny brązowy (bestial brown => snakebite => bubonic => bleached bone) malowałem go w ten sposób, że kolejnymi rozjaśnieniami dorabiałem i rozjaśniałem słoje.
Na kuflu nie ma zielonego , muszę nauczyć się robić lepsze zdjęcia . Tam jest jasny brązowy (bestial brown => snakebite => bubonic => bleached bone) malowałem go w ten sposób, że kolejnymi rozjaśnieniami dorabiałem i rozjaśniałem słoje.