Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
a jak z tymi reakcjami WR? dzięki
A czemu treemen nie moze uzywac Treesinging?
Przeciez tylko magic missile nie mozna chyba rzucac z walki.
Mozna prosic o wyjasnienie z jakich zasad wynika ze bounda nie moze uzyc gdy jest zwiazany walka?
Pozdrawiam
Pelzak
EDIT: Jak na moje treemen moze uzywac bounda nawet jak jest w walce. Tak samo jak kaplani imperialni zreszta.
Przeciez tylko magic missile nie mozna chyba rzucac z walki.
Mozna prosic o wyjasnienie z jakich zasad wynika ze bounda nie moze uzyc gdy jest zwiazany walka?
Pozdrawiam
Pelzak
EDIT: Jak na moje treemen moze uzywac bounda nawet jak jest w walce. Tak samo jak kaplani imperialni zreszta.
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."
Sorka moglem sprecyzowac ze BS= Bound Spell . Korzonki to wiem ze nie mozna bo pisze jak byk w booku ze traktowane sa jak wyspecializowany atak strzelecki z ta roznica ze nie musi widziec celu, a ataki stzreleckie nie mozna oddawac bedac w walce wiec to jest jasne, a chodzilo mi o bound spella, bo wlasnie tez tak myslem ze ejst jak napisal Pelzak.
-
- Mudżahedin
Mam pytanie czy Sprite dający magiczne ataki działa tylko w close combacie czy również na ataki strzeleckie ?
Mam pytanie tego typu, jak umieszczacie w AB w rarach DoW?, ja mam AB i zwykla liste armii z 7 edycji i w rarach nie mam opocji zeby dodac np cannona. Zeby miec DoW trzeba cos dodac czy inna liste armii czy cos innego???
-
- Mudżahedin
Gwoli scislosci bo wlasnie czytam AB do leśnych to musi sobie tego konika wykupić.Piotras pisze:mag może mieć tylko jednego kindreda, czyli Glamourweave.
I wtedy z bazy dostaje konika, ew. może mieć Unicorna.
Odpowiedz: Tak, musi.