Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
-
- Masakrator
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Zważyszy na to,iż kolega mac odpowiedził mi na pytanie osługując się komunikatorem głosowym alias skypem,jego post uważam za bezzasadny,poza tym,taka uwaga nie jest przyjmowana przez niego jako obraźliwa
Ale pomny ogólnych zasad kulturalnego wyrażania swoich opinii/uwag,pohamuję się z podobnymi wypowiedziami;)
Koniec offtopu z mojej strony.
Ale pomny ogólnych zasad kulturalnego wyrażania swoich opinii/uwag,pohamuję się z podobnymi wypowiedziami;)
Koniec offtopu z mojej strony.
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1050005trikk pisze:nie, nie mają modeli tak naprawdę.
mają
Chociaż to raczej fluff...aczkolwiek ręki za to nie dam..
To raczej fluff
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Inaczej, nie używa się modelu. Te tu to jedynie ciekawe dodatki. Ale nie blokuje ruchu, LoS itp. Model widmoDelight pisze:http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1050005trikk pisze:nie, nie mają modeli tak naprawdę.
mają
Chociaż to raczej fluff...aczkolwiek ręki za to nie dam..
Release the Przemcio!
No to i ja dorzucę swoje pytanie Czy jak wystawiam Lorda Tzeentha na smoku to smok ma warda na 6+ od marki jeźdźca?
Srednio jestem do tego przekonany, ale jak nie zapytam to się nie dowiem
Srednio jestem do tego przekonany, ale jak nie zapytam to się nie dowiem
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
-
- Masakrator
"It bestows a 6+ Ward Save upon the bearer",A smok jako taki bearerem nie jest.
Mimo,iż to jeden z jeźdźcem model.
Brakuje starego oczka oooooj brakuje....
Naszczęście nie znałem starego Chaosu więc łatwiej przychodzi mi akceptacja tego co mam w 7edOcc pisze:"It bestows a 6+ Ward Save upon the bearer",A smok jako taki bearerem nie jest.
Dzięki.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
-
- Masakrator
Jeśli dajesz Bsbkowi magiczny banner,nie może mieć innych magicznych itemów.
Jeśli nie dajesz mu magicznego banneru,może mieć inne magiczne itemy.
Nie jest nigdzie mowa,iż nie możesz mu dać niemagicznego ekwipunku.
Innymi słowy,tak,możesz dac mu tarcze,zarówno magiczną,jak i nie.
Ba,możesz nawet zasuwać z Great Weaponem albo z halabardą(nie pytaj,gdzie on ma ten sztandar przytwierdzony).
Jeśli nie dajesz mu magicznego banneru,może mieć inne magiczne itemy.
Nie jest nigdzie mowa,iż nie możesz mu dać niemagicznego ekwipunku.
Innymi słowy,tak,możesz dac mu tarcze,zarówno magiczną,jak i nie.
Ba,możesz nawet zasuwać z Great Weaponem albo z halabardą(nie pytaj,gdzie on ma ten sztandar przytwierdzony).