Gigant (lepiony z polskiego green stuffu)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Pewno zbiera mu się na purta
Giguś fajny, szczególnie jego prawa ręka mnie się podoba. Bym się jedynie przyczepił do nóg bo są z deka za chude, ale tak to gratki, niezły gigant 

Ryj spoko, przód właściwie też ale poślady i nogi to porażka... więszka dupa albo zasłon ją szmatą:P nogi to takie małe patyczki ze takiego wielkoluda daleko by nie zaniosły ;P ale pracuj pracuj 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Rączki i broń to on ma z tego nowego Giganta GW doklejoneHeinrich_von_Tod pisze:Pewno zbiera mu się na purtaGiguś fajny, szczególnie jego prawa ręka mnie się podoba. Bym się jedynie przyczepił do nóg bo są z deka za chude, ale tak to gratki, niezły gigant

Rzeźba ładna, zmieniłbym trochę buźkę no i te pośladki

Nie przemawia do mnie jak na razie ten gigant. Łeb do lekkiej poprawki (nos, troche za wysoko ucho).
Od pasa w dół wygląda to słabo - jeżeli ma mieć takie chude nogi, to powinna być widoczna separacja poszczególnych mięśni, a jak mają być takie obłe to powinny być dużo grubsze. Słabo widoczne kolana.
Dupa definitywnie do poprawki, ja bym ją czymś zakrył wogóle najlepiej. Plecy - nie widać łopatek. Wogóle rzeźba strasznie obła, zero wystających kosci, mięśni, czegokolwiek.
Wrażenie to potęguje dodatkowo zerowa ilość detali - przydały by sie jakieś poprzyczepiane tarcze, bidon z beczki, zdechła krowa, blizny na skórze - albo inne, bardziej kreatywne, niż te żałosne oklepane dodatki.
Dużo, dużo czeka pracy jeszcze nad tym modelem, ale jest w nim potencjał na fajną figurkę.
Od pasa w dół wygląda to słabo - jeżeli ma mieć takie chude nogi, to powinna być widoczna separacja poszczególnych mięśni, a jak mają być takie obłe to powinny być dużo grubsze. Słabo widoczne kolana.
Dupa definitywnie do poprawki, ja bym ją czymś zakrył wogóle najlepiej. Plecy - nie widać łopatek. Wogóle rzeźba strasznie obła, zero wystających kosci, mięśni, czegokolwiek.
Wrażenie to potęguje dodatkowo zerowa ilość detali - przydały by sie jakieś poprzyczepiane tarcze, bidon z beczki, zdechła krowa, blizny na skórze - albo inne, bardziej kreatywne, niż te żałosne oklepane dodatki.
Dużo, dużo czeka pracy jeszcze nad tym modelem, ale jest w nim potencjał na fajną figurkę.
bo to jest ten wczesniejszy ]Lesthad pisze:No max , powiem ci ze duzo lepszy niz tamten wczesniejszy , faktycznie poslay ma tak spiete jakby nie wiadomo co robi i sylwetke ma jakby urodzil conajmniej 20 giganciatekale pozatym git , przynies go do klubu za tydzien jak bedziesz to ogladne

zrobilem go juz dawno
ja gram lizardami a giganta zrobilem
nie moge go uzywac ale ciul
z rok temu juz go wykonalem chyba
nie moge go uzywac ale ciul
z rok temu juz go wykonalem chyba
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nic nie zmieniaj
Idealne poslady !!!!!!
niesluchaj ich grzesza
przyczepie sie tylko do piersi - widac tam nieskonczona prace z forma.
Poslady ma debesciackie i imo zniszczysz cala figurke jak je zmienisz.
wsadzilbym mu cos w ylek najlepeiej rycerza... w koncu musi ich gdzies chowac a za opaska to niesadze.
Bylby dopiero bekowy/zajefajny
Idealne poslady !!!!!!
niesluchaj ich grzesza
przyczepie sie tylko do piersi - widac tam nieskonczona prace z forma.
Poslady ma debesciackie i imo zniszczysz cala figurke jak je zmienisz.
wsadzilbym mu cos w ylek najlepeiej rycerza... w koncu musi ich gdzies chowac a za opaska to niesadze.
Bylby dopiero bekowy/zajefajny
pewnie ze go nie zmienie ];-> jest taki jaki mial byc to gigant w trakcie sraczki ktora go dopadla w bitwie i dlatego ta mina i spiete zwieracze