Nowe figurki dla starego wygi...
Moderator: Gremlin
Nowe figurki dla starego wygi...
O ile się nie mylę to nowy Gordon Treeman ma podstawkę 50x50? (stary 40x40). Czy to jest obowiązująca teraz podstawka? Dodam, że nie widziałem nowego treemana i zastanawia mnie czy stary będzie "się komponował" na nowej podstawce (czyli czy nie jest karzełkiem przy nowym).
No i pytanie nr. dwa - jakie podstawki mają teraz driady? Zwykłe ludzkie (20x20), czy te "orkowe" (25x25) ?
No i pytanie nr. dwa - jakie podstawki mają teraz driady? Zwykłe ludzkie (20x20), czy te "orkowe" (25x25) ?
Tak, jest to obowiązująca podstawka. Stary treeman na podstawce 50x50 prezentuje się normalnie (sam mam dwóch starych) i mimo, że nowy jest większy, to nie sprawia wrażenia kurdupla.
Driady są na podstawkach 25x25.
Driady są na podstawkach 25x25.
no Krassus to troche przesadziles bo tylko Druthu nie wyglada jak kurdupel przy nowym... stare drzewce idealne sa na treekiny wiec to o czyms swiadczy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Ale przecież ten treeman z prawą łapą w górze jest prawie identycznego wzrostu co Durthu... Właściwie to Durthu jest wyższy tylko o te swoje trzy konary wystające z głowy. Specjalnie przed chwilką porównałem. A zapomniałem jeszcze o tym jednym wzorze drzewka co ma łapy jakby telewizory pod pachami niósł. Ten to faktycznie knypek...
ale ten knypek to najlepszy wzor uwielbiam tego pakerka jest swietny... szkoda ze nie jest troche wiekszy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
A ja mam takie pytanie. Znacie jakieś alternatywne wzory Tancerzy? Ewentualnie coś, z czego Tancerza da sięzrobić? Potrzebuję jednego na lorda-ten GWowski średnio mi siępodoba, stary jest fajny ale nie pasuje trochę do obecnej edycji a Gamezone'owskie będą dopiero za trzy miechy jak dobrze pójdzie.
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
moze pare modeli Harlequinów eldarskich, oczywiscie po odpowienich konwesjach jeszcze
- Inkwizytor
No fajny fajny, tylko ta zbroja trochę mi nie leży. Ale znalałzem fajną figurkę na lorda WD: http://www.chaseminis.com/elven-death-s ... -p-14.html
Ta w środku. Jak myślicie? Nada się?
Ta w środku. Jak myślicie? Nada się?
- Inkwizytor
No de gustibus... et caetera
Bless ma rację. Niedawno kupiłem sześciu Norsemanów z Reapera, do mojej bandy w Mordheim. Najmniejszy (a raczej najmniejsza ) z nich jest większa od każdego innego czlowieka, a najpotężniejszy ma gabaryty porównywalne lub, nawet większe, do orka (jest sporo wyższy i conajmniej tak samo szeroki). Dlatego mają podstaweczki 25x25, a nie jak zwykli ludzie. Ciężko im też będzie w budynkach, ale jakoś to przeboleję
- Inkwizytor
Ale pomyśl-to dopiero karki są Od razu widać kto jest szefem
co do tancerzy. NAJLEPSI sa starzy. nie ma lepszych modeli [no chyba ze direct order] skonczylem niedawno drugi regon WD oczywiscie znaczna wiekszosc to stare modele [ z 10 mam tylko 3 nowe...] nowe sa za statyczne i prawie nic nie mozna z nimi zrobic. jedynie odciecie nog wchodzi w rachube... a stare... co tu duzo gadac da sie zrobic po prostu rewelacyjnie. zreszta jak pojawie sie na jakims turnieju wiekszym to siem pochwale
Abandoned
Abandoned
jakiś czas temu miałem podobny jak Mainman kłopot z drzewcem, żeby nie dublować postów, podaję link do WARsztatu:
http://www.jotte.com.pl/forum/viewtopic.php?t=509
jestem ciekawy waszych opinii...
http://www.jotte.com.pl/forum/viewtopic.php?t=509
jestem ciekawy waszych opinii...