Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani
Moderator: Hoax
Re: Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani
Ale to jest chyba na podstawce 25x50... Trochę za małe moim zdaniem.
Mi się najbardziej podobała abominacja w stylu tej z ilustracji z armybooka- kupa pomutowanego mięsa, z kilkoma dziwnymi głowiami, posadzona na wózeczku żeby miała jak się ruszać.
Mi się najbardziej podobała abominacja w stylu tej z ilustracji z armybooka- kupa pomutowanego mięsa, z kilkoma dziwnymi głowiami, posadzona na wózeczku żeby miała jak się ruszać.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
-
- Chuck Norris
To "coś" jest podstawce rydwanowej.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2009, o 21:15 przez GreatJester, łącznie zmieniany 1 raz.
Interesują mnie bitzy( wszystko) od ghouli, szkieli i zombiaków
Z lizaków troche saurusów i skinków( mają iść do konwersji)

Przy monsterach jest tylko zapisek, że mają podstawki 40x40 albo większe
Więc tak właściwie to nic nie wskazuje tez na to, ze ma mieć 50x50
Ale ok, jak ma być 50x50 to będę na takiej grał.

kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A ja myśle że lepiej poczekać te pare dni do wyjścia booka, wtedy latwiej będzie coś ustalić w kwesti podstawki 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
To pierwsze nie fajne. Karni kapitalny tylko nieco za mały moim zdaniem. A gigantowi brakuje przerobionego brzucha ale tak to fajowy.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

Szczurodzilla wymiata 

- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
Jeżeli karni jest za mały dla ciebie, to nie wiem jak chcesz tą abominacje do kanału zmieścić.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Chyba zrzut z graczy...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash