Black knights
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- MichaLZgierz
- "Nie jestem powergamerem"
Black knights
Czy ma może ktoś jakieś doświadczenia związane z robieniem czarnych rycerzy z tomb kingowych i imperialnych jeźdźców? Jak byście polecali ich wykonać? Z rycerzami myślę, że sobie poradzę
. A konie? "Obkleić" bardingiem kościane konie, odciąć imperialnym nogi i przykleić te kościane czy jeszcze cos innego? Proszę o rady.

to zależy od twoich umiejętności
1 usuwasz konie z imperialnego pancerza po czym doklejasz go do szkieletowych koni
2 robisz barding z GSu, czasochłonne i z małymi umiejętnościami raczej nie polecam (szkoda materiału
)
3 odcinasz nogi i głowę z imperialnego konia i przyklejasz odpowiednie części ze szkieletowego
4 robisz BK z innych modeli niż te oryginalne np z Kaos nightów lub imperialnych dodając im trupiego disainu
R
1 usuwasz konie z imperialnego pancerza po czym doklejasz go do szkieletowych koni
2 robisz barding z GSu, czasochłonne i z małymi umiejętnościami raczej nie polecam (szkoda materiału

3 odcinasz nogi i głowę z imperialnego konia i przyklejasz odpowiednie części ze szkieletowego
4 robisz BK z innych modeli niż te oryginalne np z Kaos nightów lub imperialnych dodając im trupiego disainu
R
I tutorial do tego przepisuRAFIX pisze:to zależy od twoich umiejętności
- MichaLZgierz
- "Nie jestem powergamerem"