Black knights

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MichaLZgierz
"Nie jestem powergamerem"

Black knights

Post autor: MichaLZgierz »

Czy ma może ktoś jakieś doświadczenia związane z robieniem czarnych rycerzy z tomb kingowych i imperialnych jeźdźców? Jak byście polecali ich wykonać? Z rycerzami myślę, że sobie poradzę :wink: . A konie? "Obkleić" bardingiem kościane konie, odciąć imperialnym nogi i przykleić te kościane czy jeszcze cos innego? Proszę o rady.
Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

to zależy od twoich umiejętności

1 usuwasz konie z imperialnego pancerza po czym doklejasz go do szkieletowych koni

2 robisz barding z GSu, czasochłonne i z małymi umiejętnościami raczej nie polecam (szkoda materiału :wink: )

3 odcinasz nogi i głowę z imperialnego konia i przyklejasz odpowiednie części ze szkieletowego

4 robisz BK z innych modeli niż te oryginalne np z Kaos nightów lub imperialnych dodając im trupiego disainu

R

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

RAFIX pisze:to zależy od twoich umiejętności

1 usuwasz konie z imperialnego pancerza po czym doklejasz go do szkieletowych koni
I tutorial do tego przepisu
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
MichaLZgierz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MichaLZgierz »

Dzięki za pomoc. Chyba jednak będę wycinał pancerze z imperialnych koni i naklejał je na skeletal steedy, tak jak w tutorialu, który zapodaliście. Co do lepienia pancerza z gsu to może spróbuję, ale chyba nie w tym wcieleniu :D
Obrazek

ODPOWIEDZ