Golden Demon 09 PL ODWOŁANY?!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Golden Demon 09 PL ODWOŁANY?!
no chłopaki pokazywać zdjęcia z slayer demona
Tez na to czekam
-
- Chuck Norris
I ja
Interesują mnie bitzy( wszystko) od ghouli, szkieli i zombiaków Z lizaków troche saurusów i skinków( mają iść do konwersji)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
My nie robiliśmy zdjęć ponieważ było tam tylu fotografów z profesjonalnym sprzętem fotograficznym, że aż wstyd było wyjąć cyfrówkę
Ogólnie było sporo naprawdę świetnych prac i było na co popatrzeć. Jedyne zastrzeżenia można mieć do tego, że oświetlenie było złe (np. święciło zza figurek pozostawiając zacieniony przód) przez co oglądając przez szybę ciężko było tak naprawdę zobaczyć jak pomalowany jest model.
Ogólnie było sporo naprawdę świetnych prac i było na co popatrzeć. Jedyne zastrzeżenia można mieć do tego, że oświetlenie było złe (np. święciło zza figurek pozostawiając zacieniony przód) przez co oglądając przez szybę ciężko było tak naprawdę zobaczyć jak pomalowany jest model.
Żeby nie było, że Rakso jest gołosłowny... Miło było Was w ogóle poznać
Więcej później, jak ogarniemy te fotki wszyscy. Tu akurat moment przyjmowania prac, więc jeszcze troszkę pustawo było w niektórych kategoriach. Single jak zwykle najliczniejsze.
Więcej później, jak ogarniemy te fotki wszyscy. Tu akurat moment przyjmowania prac, więc jeszcze troszkę pustawo było w niektórych kategoriach. Single jak zwykle najliczniejsze.
- GraveDigger
- Chuck Norris
nie widzę fotki ;/
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dawac galerie , chce ladne pamperki poogladac
Szkoda że nie pokazali fotek armii bo zasługiwały one również na to żeby je pokazać bo tam poziom również był bardzo wysoki ... a jeśli ktoś będzie miał więcej fotek to wrzućcie gdzieś na jakiegoś klienta i podajcie linka