Old World League 1650 pts!!!
O kutwa.Lenart1369 pisze:wyszło 19:1 progi sa co 150
To w pierwszej bitwie też miałem więcej pkt. bo progi liczyłem 165.
Lenart mógłbyś sprawdzić mój wynik z pierwszej bitwy??
Czy dobrze wpisałem Duże pkt. na kartce??
Pozdro.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
chłopaki, może umówcie się na remis?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
manfred nie odpuści
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
szkoła gry Nemezis
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ja i tak jestem szczęśliwy, że nie dałem się orobić do zera .Smiechu pisze:Hehe.Rince pisze:No i teraz pojdzie walek. Smiechu sobie doda :D:D:D
Powiem Ci że nawet nie było zbytnio możliwości zwałować.
Walka O&G vs VC jest raczej z góry przesądzona, chodź w pewnym momencie sie z lekka przeraziłem że nie zjem zielonych.
18:2 wyszło (jeżeli progi są co 165)
Pozdro.
A tak w ogóle to będą już dzisiaj te karty bitew?
Emilianek pisze:Ja i tak jestem szczęśliwy, że nie dałem się orobić do zera .Smiechu pisze:Hehe.Rince pisze:No i teraz pojdzie walek. Smiechu sobie doda :D:D:D
Powiem Ci że nawet nie było zbytnio możliwości zwałować.
Walka O&G vs VC jest raczej z góry przesądzona, chodź w pewnym momencie sie z lekka przeraziłem że nie zjem zielonych.
18:2 wyszło (jeżeli progi są co 165)
Pozdro.
A tak w ogóle to będą już dzisiaj te karty bitew?
Rozegraliśmy tylko 5 tur. W 6 była by wyżynka i wskrzeszenie tego za co Emil miał połówki.
To jest walka psychologiczna ;pManfred pisze:na prowadzeniu oczywiścieSmiechu pisze:Ja tam "Żaby" sie nie boje, a Manfredowi pokaże gdzie jego miejsce w tabeli wyników
Śmiechu pogróżki i przechwałki mamy jak byśmy już finał rozgrywali
Na każdym turnieju licze na sparowanie z Manfredem, aż tu wkońcu Lenart mi to udostępnił
Czego bym nie powiedział i zarówno jakich taktyk byśmy nie stosowali:
ITAK KOSTKI DADZĄ O SOBIE ZNAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiem Wahałem się czy wpuścić te dodatkowe zombie, teraz wiem że źle zrobiłem .Rozegraliśmy tylko 5 tur. W 6 była by wyżynka i wskrzeszenie tego za co Emil miał połówki.
Dzisiaj grałem z Bońkiem (nie wiem jak jest na liście). Kości nie rozpieszczały . 13:7 dla niego.
Nie takie biedne te gobosy.
Emil ma całkiem spoko rozpe - coprawda nie na papierze, ale miałem początkowo dylemat jak to wszystko ugryźć tak na conjamniej 15:5.
Przy tej rozpie możesz swobodnie śmignąć na DL - pod warunkiem że TE LD=7 Ci styknie:)
Emil ma całkiem spoko rozpe - coprawda nie na papierze, ale miałem początkowo dylemat jak to wszystko ugryźć tak na conjamniej 15:5.
Przy tej rozpie możesz swobodnie śmignąć na DL - pod warunkiem że TE LD=7 Ci styknie:)