WE 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
malar
Plewa

WE 2250

Post autor: malar »

Spellweaver (lvl 3)
Dispel Scroll (25)
Dispel Scroll (25)
Dispel Scroll (25)
Ranu's Heartstone 310

Alter Noble (Great Weapon, Light Armour, Shild, Longbow)
Helm of the Hunt (20)
Haill of Doom Arrows (30) 158

Alter Noble (Great weapon, Shild, Longbow)
Briarsheath
Amaranthine Brooch (35) 156

Standard Bearer
Annoyance of Netlings (25) 115

5 Glade Riders (muzyk) 129

10 Glade Guards 120

8 Dryads 96

5 Wild Riders (muzyk) 130

6 Wild Riders (muzyk, sztandar) War Banner 199

3 Warhawks 120

7 Wardancers (muzyk, Bladesinger) 147

1 Treeman 285

1 Treemen 285

Co o niej myślicie? Słabością tej armii jest stosunkowo mała liczebność. Dodatkowo nie mam za bardzo czym zdjąć smoka czy innego latającego badziewia. Jakieś sugestie?

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Moim zdaniem aktualnie jest to b. słaba rozpa. i trzeba by było zmienić ją kompletnie... czytaj to nie mój styl... poza 2ma drzewami nic nie masz ; )
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Dzidzia
Mudżahedin

Post autor: Dzidzia »

Może i ciutkę spóźnione, ale..

Kurczę 10 łuków na 2250? Łucznicy są często tym, co nabija punkty, wystrzeliwują beznadziejne dla nas jednostki przeciwnika (np demonetki slanesza), nawet LT na bliskim są w stanie coś nabić. Minimalnie potrzebne są 3 dyszki.

BSB trochę dziwnie złożony. Niby ma ochronę od rzeźników w czelendżu ale od zwyklaków w normalnym CC schodzi jak nic. Nie wiem, może mu dać SoCM i słomkę, żeby też trochę bostował WD a nie był dla nich wrzodem na tyłku?

Hawki- wywal je, niestety są kiepskie :cry: Zamień je na 10 łuków.

Jedno drzewko out , za nie wchodzi trzecia dyszka łuków i 6 wayów. Jeszcze możesz spróbować znaleźć pkts na 4 poziom dla maga. Czasy dwóch buł już dość dawno minęły..

Pozdrawiam i powodzenia :)
Parravon pisze:
mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" #-o mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.

ODPOWIEDZ