DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Ktoś musiał
A tak wogóle to wielkie graty za podjęcie sie tego wyzwania.
A tak wogóle to wielkie graty za podjęcie sie tego wyzwania.
qrcze a było tak bliskoNa ich nieszczęście znam ich i już sobie poradziłem.
Kontrolnie czy w takim składzie grali? :
Robert Mrozek
Piotr Szmajewski
Tomasz Jarmoliński
Marek Buszkiewicz
Tomasz Hądzlik
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ostatnia rzez jaką potrzebuje to dane sędziów do wklepania bo oni tez jakies tam punkty dostają.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
UWAGA!!
Wyniki zostały wysłane.
Teraz jestem ciekaw ile poprawek będe musiał wnieść po tym jak Adeon mi je odrzuci
Wyniki zostały wysłane.
Teraz jestem ciekaw ile poprawek będe musiał wnieść po tym jak Adeon mi je odrzuci
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Jeszcze nie ma aktualizacji na stronie adeon.livenet.pl
przed chwilą tam byłem jak by co
przed chwilą tam byłem jak by co
Ciekawi mnie to czy w niczym się nie pomyliłem i czy moja ładniejsza połowa (ehh te kobiety) poradziła sobie z identyfikacją graczy nie znając totalnie środowiska.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Dziś dokonałem ostatnich poprawek jakie zasugerował mi Adeon i wyniki już wiszą na skrzynce mailowej.
Mogę już się napić piwka za tą robotę.
P.S Ile pkt na masterze dostają sędziowie? 20 czy 100?
Mogę już się napić piwka za tą robotę.
P.S Ile pkt na masterze dostają sędziowie? 20 czy 100?
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
100
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Wyniki ostatecznie wysłałem wczoraj. Więc tylko czekamy aż pojawią się na stronie.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken