![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
tylko ciutke bym przyciemnil jeszcze wieże, ale troszeczke, no i ta urwana trawka...
jak to się zrobi będzie super
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
czesc,Darkem pisze:Jeżeli wciąż poszukujesz chętnych (17 Grudzień mówi sam za siebie) to się zgłaszam, wysłałem już Ci na e-maila opowiadanie. Z wielką chęcią przyczyniłbym się do rozwoju ToH. Wypadałoby zrobić jakieś pospolite ruszenie, żeby ten świetny projekt nie padł. Proponuje dodanie działu o Elfach w rpg'u - porady jak odgrywać, przykładowe imiona. Może arty? Jakiś konkurs... Sam nie wiem.
Pozdro i czekam na odpowiedź.
powoli uzupełniam treścią, ale idzie wolno.. ciężko pozyskuje się materiały i mało kto chce pomagać w stworzeniu takiej bazy wiedzy o HE...Phelot pisze:Fajne to jest - bedzie tam sie cos dzialo jeszcze? Znacie moze jeszcze takie miejsca w necie, rowniez dla innych ras? ^^
super.Andrzej pisze:Mogę napisać artykuł o ciekawym sposobie grania WL wymyślonego i sprawdzonego przeze mnie, który wygląda mniej więcej tak: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=340
Jak tylko to zredaguje i zrobię ładne rysuneczki, zarejestruje się na ToH i wrzucę.
właśnie...Matis pisze:Zdziwił byś się pegazy są używane zawsze(1 odział minimum) na 2250pkt