Terminatorzy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Terminatorzy
Jedyne, co udało mi się pomalować do moich Space Marines.
Staranny (mam nadzieję) tabletop, ręce na magnesach.
Fotka ich trochę wybłyszczyła, ale to wszystko, na co mnie stać, nim kupię lepsze oświetlenie.
Komenty mile widziane...
Staranny (mam nadzieję) tabletop, ręce na magnesach.
Fotka ich trochę wybłyszczyła, ale to wszystko, na co mnie stać, nim kupię lepsze oświetlenie.
Komenty mile widziane...
Ostatnio zmieniony 28 paź 2009, o 21:36 przez Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo fajni Ładna kolorystyka i podstawki.
IMO dużo wyżej niż TT
jedyne co bym w nich zmienial to dalbym jaskrawo zielone oczka w helmach.
IMO dużo wyżej niż TT
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Lojaliści!
Poza tym udani. Podoba mi się dobór kolorów i malowanie. Chciałbym mieć oddziały w takim TT. Wiem, wiem, wystarczy "tylko" usiąść i malować...
Na razie chcę posklejać oddział konwertowany z terminatorów AoBR - części mam sporo, tylko ten czas...
Poza tym udani. Podoba mi się dobór kolorów i malowanie. Chciałbym mieć oddziały w takim TT. Wiem, wiem, wystarczy "tylko" usiąść i malować...
Na razie chcę posklejać oddział konwertowany z terminatorów AoBR - części mam sporo, tylko ten czas...
Jak napisał Runepriest - w celu wymiany broni u modeli. W 40k obowiązuje na turniejach (przynajmniej z tego co czytałem) bardzo ścisły wysiwyg i ludzie wykminili coś takiego, żeby własnie nie kupować pierdyliona figurek w celu posiadania każdej użytecznej komibnacji.Jasiuuu pisze:czemu ręce na magnesach ?
zgadzam sięArbiter Elegancji pisze:Bardzo fajni Ładna kolorystyka i podstawki.
IMO dużo wyżej niż TT
przy okazji, w space hulku są bardzo ładne modele termosów. tylko, że oni są chyba więksi.
- Master of reality
- Oszukista
Podoba mi się zaakcentowanie rysów masek czarnym kolorem. Bardzo fajni
Kurde jeśli to jest TT to moje zawstydzone orkasy pokrywają się turbodymorumieńcem
Nie przepadam za klimatem 40k ale ci terminatorzy wyglądają super. Szczególnie te kremowe (białe?) elementy pancerzy robią wrażenie. No i metaliki pierwsza klasa.
Nie przepadam za klimatem 40k ale ci terminatorzy wyglądają super. Szczególnie te kremowe (białe?) elementy pancerzy robią wrażenie. No i metaliki pierwsza klasa.
Skomentowalem na klubowym , ale tu tez cos napisze. Kawal dobrej roboty , najbardziej w Twoich pracach lubie bardzo wysoka starannosc malowania.
Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze! Za negatywne też bym podziękował, ale nie było... Gdzie forumowi krytykanci?!
@Jasiuuu - Jak już koledzy wspomnieli, idea magnesów to wymiana broni. W tym przypadku na malowanie czekają już łapki z młotami i tarczami.
@Arbiter Elegancji - Próbowałem koncepcji zielonych wizjerów i zupełnie mi się nie podoba. A dodatkowo wydaje mi się, że jasna, jaskrawa zieleń gryzłaby się z kolorystyką oddziału.
@Fanatyk - Szmatki malowałem zaczynając od Bestial Brown, następnie mieszałem Bestial Brown z Bleached Bone (ze trzy warstwy), na końcu Bleached Bone + biały
@Jasiuuu - Jak już koledzy wspomnieli, idea magnesów to wymiana broni. W tym przypadku na malowanie czekają już łapki z młotami i tarczami.
@Arbiter Elegancji - Próbowałem koncepcji zielonych wizjerów i zupełnie mi się nie podoba. A dodatkowo wydaje mi się, że jasna, jaskrawa zieleń gryzłaby się z kolorystyką oddziału.
@Fanatyk - Szmatki malowałem zaczynając od Bestial Brown, następnie mieszałem Bestial Brown z Bleached Bone (ze trzy warstwy), na końcu Bleached Bone + biały
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Modele świetnie komponują się z podstawkami (i na odwrót ). Świetna robota