Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
powiedzial co wiedzial..Skav pisze:menda to meska dziwka !
Ja to słowo zapamiętałem jako wyraz obrażający nasza kochaną policję np. O patrz, mendy jadą.Jagal pisze:(...) nad pochodzeniem słowa "menda" i co ono oznacza :>?
Również po głębszym zastanowieniu i próbach rozszyfrowania można stwierdzić iż wyraz "menda" po podzieleniu brzmi tak oto: „MEN da” co w wolnym tłumaczeniu może oznaczać „Roman da”. Ale co da tego jeszcze nie ustaliłem
Stawiam piwo przy najbliższej okazji temu wykształconemu człowiekowi Bo widze ze naprawdę ludzie tego nie wiedzieli. to samo jest z "cwelem"Nijlor pisze:Menda to dawne okreslenie wszy łonowej- wystarczy ??
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight:
no zalatw sobie kostium i fotki daj, to moze znowu dyskusja rozgorzeje
; p
no zalatw sobie kostium i fotki daj, to moze znowu dyskusja rozgorzeje
; p
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O kur...cze daj spokój nikt chyba by nie chciał oglądać roznegliżowanego fanatyka.. no chyba że ktoś lubi fetysz ale w takim razie zapraszam na www.fetysz.pl
Skavenblight Ty sie nie smiej - bo sie okaze ze fanatyk ma wieksza miseczke od Ciebie, i stracisz setki adoratorow sprzed komputerow ;p
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
... Fanatyka..?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jak powiem, ze cwel to taki pan co go inni panowie tego w wiezieniu to tez dostane?Jagal pisze:Stawiam piwo przy najbliższej okazji temu wykształconemu człowiekowi Bo widze ze naprawdę ludzie tego nie wiedzieli. to samo jest z "cwelem"Nijlor pisze:Menda to dawne okreslenie wszy łonowej- wystarczy ??
Ten sam pan co się chce z Zielonym spotkać na małe right hand to faceSkavenblight pisze:Nie, Fanatyk po ciąży pozamacicznej pewnie nie ma nastrojuTruePunk pisze:... Fanatyka..?
Ciąża pozamaciczna - srąża, się nie śmiać. Gubię wagę. Mam dosyć tych dziewczyn zazdrosnych o piersi.
Kanon forum upadnie.
CYC.