Not to drop a bomb or anything, but yes, 8th edition will be out next summer with a new boxed set in the fall. I’ve heard Empire vs. Orks in the box with a new O&G book out in Q1 2010. Plastic Empire Knights and Orc Boar boys will be in the new set I’ve heard. They keep one-upping themselves with the box sets so I would expect a mountain of amazing plastics in the new starter set.
8 Edycja Warhammera I
8 Edycja Warhammera I
Ostatnio zmieniony 31 paź 2009, o 13:52 przez Virgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Myter pisze:Jednak cała reszta tych zmian zasad świadczy o niebywale wysokim debilizmie, idioty który to wymyślił ! Mam propozycje dla tego głupka aby pozostał przy 7ed jeżeli mu się nie podoba 8.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
....a wtedy sie obudziłem zlany potem?
Nie wierzę za bardzo. Bardziej to będzie jakas kampania nowa...
czyli orki wyjdą jako pierwsze znając politykę GW każdy następny book będzie mocniejszy wiec orki pewnie znikną już całkowicie ze stołów... szkoda tej armi:/
pocieszam się tym ze krasnale nie wyjdą jako pierwsze i mam cicha nadzieje ze nie wyjdą jako ostatnie w 7 przez co znowu dostalibysmy 7,5 a nie 8ed...
pocieszam się tym ze krasnale nie wyjdą jako pierwsze i mam cicha nadzieje ze nie wyjdą jako ostatnie w 7 przez co znowu dostalibysmy 7,5 a nie 8ed...
Niestety potwierdzoneMurmandamus pisze:....a wtedy sie obudziłem zlany potem?
Myter pisze:Jednak cała reszta tych zmian zasad świadczy o niebywale wysokim debilizmie, idioty który to wymyślił ! Mam propozycje dla tego głupka aby pozostał przy 7ed jeżeli mu się nie podoba 8.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
z drugiej strony z każdą ed można czuĆ się mastah weteranem im we wcześniejszej edycji zaczynaliśmy. Ten respekt przyszłego 8 pokolenia przed 3,4 czy nawet 5 pokoleniem
Jak zawsze z Warseera
Ja jestem z szóstego , a co do orasów, to choc wyjdą jako pierwsze to przecież przez pewien czas to one będą najpakerniejsze.
Dobra to czy dziale DE moge założyć temat Koncert życzeń VIII ed. dla mrocznikaków?
Dobra to czy dziale DE moge założyć temat Koncert życzeń VIII ed. dla mrocznikaków?
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
dupa, a co z khemri, bestiami, WE, krasiami, bretonią, ogrami do 7 edycji?Virgo pisze:Not to drop a bomb or anything, but yes, 8th edition will be out next summer with a new boxed set in the fall. I’ve heard Empire vs. Orks in the box with a new O&G book out in Q1 2010. Plastic Empire Knights and Orc Boar boys will be in the new set I’ve heard. They keep one-upping themselves with the box sets so I would expect a mountain of amazing plastics in the new starter set.
Mógłbym się założyc, że nie nastąpi 8 edycja po zaledwie 3 latach 7 edycji.
no nie jaja sobie robicie
niemożliwe 8ed tak szybko
niech poczekają jeszcze
bo tak szybko to przegięcie
a co ze skavami będą w miarę fajne przez rok a potem co?
nawet orkasy będą je biły na zbity pysk
8ed za rok nie wierze w to
niemożliwe 8ed tak szybko
niech poczekają jeszcze
bo tak szybko to przegięcie
a co ze skavami będą w miarę fajne przez rok a potem co?
nawet orkasy będą je biły na zbity pysk
8ed za rok nie wierze w to
Hmm, Dark Eldarzy mają kodeks z 3 edycji, a obecnie mamy 5 edycję w40kMorrok pisze:dupa, a co z khemri, bestiami, WE, krasiami, bretonią, ogrami do 7 edycji?
Ten news jest na 90% potwierdzony, ale każdy może wierzyć w co chceHaving seen concept sketches for the new Knights and Brians work on the new boars I am fairly excited about these.
a ja mam nadzieję, że DE będą odrobinę słabsze, bo nie chce przy każdym zwycięstwie słyszeć "DE są przegięte"
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
No sam nimi gram, no i wiem, że np z takimi lizakami łatwo mi nie jest. Jak na moich Cold oneów atakuje saurus boh z s7 to i cold one'y schodzą jak vivaty w biedronce...kamelot pisze:a ja mam nadzieję, że DE będą odrobinę słabsze, bo nie chce przy każdym zwycięstwie słyszeć "DE są przegięte"
A tak na marginecie, gram od 2,5 miecha no i za rok nowa edycja? Nie, nie widzę tego ;/