PRE - WROCLAW 7 Listopada Bydgoszcz
Re: PRE - WROCLAW 7 Listopada Bydgoszcz
Dopisz Włocławek. Jacek Azael i Gnatożuj. Wstępnie się zgłaszamy.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
Dopisalem , Gorzow przyjezdzacie czy sobie tak zartowaliscie?
Zapraszamy i wyciagnijcie jeszcze kogos
ja zajmuje szmajsona miejsce, jego i tak zona nie pusci
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
Ziemko - wpisz proszę w dopuszczone rozpiski Iron Skin Tribe'a.
Especially for you Macko
- Jacek_Azael
- Masakrator
Witam. Mój kompan niestety nie może grać, nie dostał wolnego w robocie. Mam nadzieję znaleźć innego, napiszę jutro jeszcze.
Sam nie pojadę bo nie mam kasy nawet na pociąg w dwie strony, a samochodu nie mam, kolega miał. Pozdrawiam, Jacek.
Sam nie pojadę bo nie mam kasy nawet na pociąg w dwie strony, a samochodu nie mam, kolega miał. Pozdrawiam, Jacek.
Nie, Gokish start bitew o 10:10 to za pozno. Nie mozemy ostatniej bitwy zaczynac o 17:40 to za pozno. 3:50 na bitwe to za duzo... Zaraz zrobie rozpis harmonogramu nowy.
Zenujacym dla mnie troche zjawiskiem jest , ze to pierwszy turniej organiozwany przez nas od dlugiego czasu , ostatnio Kohorta wszedzie na lokale jezdzi i mastery jezdzi i to w duzyyym skladzie , a nikomu z sasiadow ( Trojmiasto , Poznan , Torun , Wloclawek) nie chce sie przyjechac albo nie moze. Widac my tez powinnismy olewac innych tak jak oni nas... (troche ostre slowa ale tak sie czujemy troche)
Zenujacym dla mnie troche zjawiskiem jest , ze to pierwszy turniej organiozwany przez nas od dlugiego czasu , ostatnio Kohorta wszedzie na lokale jezdzi i mastery jezdzi i to w duzyyym skladzie , a nikomu z sasiadow ( Trojmiasto , Poznan , Torun , Wloclawek) nie chce sie przyjechac albo nie moze. Widac my tez powinnismy olewac innych tak jak oni nas... (troche ostre slowa ale tak sie czujemy troche)
JA oficjalnie przeprosze za BWT. Niestety brak pieniędzy u niektórych i ważna sprawy u innych sprawiły to, że nie możemy się zjawić.Ziemko pisze:Zenujacym dla mnie troche zjawiskiem jest , ze to pierwszy turniej organiozwany przez nas od dlugiego czasu , ostatnio Kohorta wszedzie na lokale jezdzi i mastery jezdzi i to w duzyyym skladzie , a nikomu z sasiadow ( Trojmiasto , Poznan , Torun , Wloclawek) nie chce sie przyjechac albo nie moze. Widac my tez powinnismy olewac innych tak jak oni nas... (troche ostre slowa ale tak sie czujemy troche)
A Jagal miał przedwczoraj awarie Jagalobusa .
Ziemas, nie zapominaj że ten turniej to parówka, druga kwestia to ta, że tydzień później jest master, więc ludzie jadący na mastera mogą nie mieć kasy/czasu/mają urodziny swojej dziewczyny(to akurat w terminie mastera)/zajęcia na uczelni(to akurat w ten weekend)/osoby z którą mogliby zagrać, czy cokolwiek innego.
Tydzień przed masterem, to chyba trochę za blisko...
Ja osobiście mając wybierać między kohortexem a tym lokalem (w obu terminach mam zajęcia na uczelni), stawiam na kohortex
Tydzień przed masterem, to chyba trochę za blisko...
Ja osobiście mając wybierać między kohortexem a tym lokalem (w obu terminach mam zajęcia na uczelni), stawiam na kohortex
-
- Wałkarz
Hej.Ja przyjadę na pewno z Torunia!Mimo że nie jestem powergamerem,ale lubie sobie pograć.
Liczę na fajne bitwy i miłą atmosferę.
Do zobaczenia jutro.
Liczę na fajne bitwy i miłą atmosferę.
Do zobaczenia jutro.