1. Gdzie wiec się odbędzie? Z założenia powinno być to duże miasto, żeby uniknąć problemów z dojazdem do jakichś pipidówek i z noclegami. Zatem Kraków, Warszawa, Wrocław, Łódź lub Poznań. Jeśli ktoś ma inną propozycję, którą dobrze uargumentuje, to niech pisze śmiało, po to ten temat jest.
2. Kiedy wiec się odbędzie? Myślę, że nie ma wątpliwości co do tego, że powinien to być weekend - ludzie pracują, uczą się, prowadzą wojny itp. Pytanie brzmi który weekend?
3. Co, poza radosnym opróżnianiem kolejnych beczek z czerwonym Bordelaux Nouveau, integrowaniem się, wymienianiem pomysłami, chwaleniem figurkami, graniem w różne głupie gry i uprawianiem nierządu zamierzamy robić? Czy zorganizujemy jakiś wypad krajoznawczy na miasto? Potańcówkę? Komisję śledczą ds. powergamingu? Turniej bardów? Nie pytam ironicznie, tylko szczerze - wszak idzie o jak najlepszą zabawę

Piszcie swoje opinie, pomysły, konstruktywną krytykę, wnioski, prośby etc.
Osobiście oddaję swój głos na Wrocław - naprawdę jest co zobaczyć, gdzie się zabawić (i to w zasadzie w każdym przedziale cenowym), baza noclegowa potężna, a ceny w wielu hostelach bardzo przystępne. Mam tu mieszkanie, mogę spokojnie dwie osoby przekimać w ludzkich warunkach (żadnego spania w wannie czy na balkonie). Wadą jest odległość stolicy Śląska od takich miejsc jak Lublin, Białystok czy wszelakie Pomorze, na czym na pewno traci w stosunku do Warszawy czy Łodzi.