Spoko, spoko...kanister pisze:Jak dla mnie abominacja powinna mieć minimum 3 głowy A z tego co widzę to narazie wszyscy robią jednogłogłowego stwora.
Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani
Moderator: Hoax
Re: Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani
Jak dla mnie to to powinno być inne u każdego gracza, skoro to coś to teraz tylko pomyśleć, pobrać części trochę GS i jedziemy z czymś oryginalnym. I jak dla mnie, nogi, odnóża, cokolwiek ale nie kola.
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
Mi tam jakoś kółka zupełnie nie leżą Wózek inwalidzki to powinno to coś dostawać dopiero jak ci wstanie na szóstce...
Kmińcie dalej jak zrobić kretozorda. Może kogoś to zainspiruje i nie będzie się na stole widywać aż tak wielu wymiotków robiących za super konwersję abomination
Kmińcie dalej jak zrobić kretozorda. Może kogoś to zainspiruje i nie będzie się na stole widywać aż tak wielu wymiotków robiących za super konwersję abomination
W/g opisu ma być to wielki robak z podczepionymi częściami ratogrów i dodatkowymi "wspomagaczami" w poruszaniu, zresztą przeczytajcie sobie opis abominacji w booku, ilustracja też daje jako taki obraz tego czegoś, ale trzeba dopomóc sobie wyobraźnią . Kółka są jak najbardziej dopuszczalne.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Aron_Banalny
- Masakrator
Ciekawe są te proponowane konwersje Ja i tak myślę, że zostanę przy rathydrze, ale może coś mi się jeszcze odmieni.
W ogóle to byłem dziś w lokalnym sklepie GW i gadałem ze sprzedawcą, według niego figurka abomination ma wyjść, ale dopiero za jakieś pół roku, przy okazji tej zapowiadanej kampanii, którą przygotowuje GW. Ciekawe na ile to prawda.
W ogóle to byłem dziś w lokalnym sklepie GW i gadałem ze sprzedawcą, według niego figurka abomination ma wyjść, ale dopiero za jakieś pół roku, przy okazji tej zapowiadanej kampanii, którą przygotowuje GW. Ciekawe na ile to prawda.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Ta abo w wersji skyre daje radę, ale reszta...
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
W sumie lepsze takie konwersje niż paczka chusteczek na podstawce(albo nawet bez)
co nie zmienia faktu że są raczej kiepskie
co nie zmienia faktu że są raczej kiepskie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Mi w ogóle nie pasuje koncepcja z kółkami bo kiego grzyba na siłę z niego inwalidę robić...
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
Z cyklu na turnieju:
Z cyklu na turnieju:
Otóż, to!
Mnie sie tam wersja z kółkami podoba, poza tym jest zgodna z opisem. Każdy ma swój gust, nigdy sie wszystkim nie dogodzi zważajac na subiektywna ocene danego zjawiska.
Mnie sie tam wersja z kółkami podoba, poza tym jest zgodna z opisem. Każdy ma swój gust, nigdy sie wszystkim nie dogodzi zważajac na subiektywna ocene danego zjawiska.
Ha, złozyłem własnie swoja abominacje .
Watpie że predko to pomaluje, ale całkiem mi sie podoba
Watpie że predko to pomaluje, ale całkiem mi sie podoba
zdjecie prosze
Nie mam niestety czym zrobić fotki .
I tak to jeszcze wip, musze mu spikesy dorobić no i ew. wiecej macek
I tak to jeszcze wip, musze mu spikesy dorobić no i ew. wiecej macek
-
- Masakrator
Panowie,pytanie malutkie(o ile nie było!).
Na jakiej podstawce łazi nasz wózek z supermarketu?(mowa o Hellpicie oczywiście).
Na jakiej podstawce łazi nasz wózek z supermarketu?(mowa o Hellpicie oczywiście).