Dębek pisze:Było zajebiście. Śmiesznie gtało się mając w bretce prawie 100 pieszych modeli.
Song "Always Hardcore" miażdży system.

Zdradzisz swoją rozpiskę ? Jestem jej strasznie ciekaw .
Dębek pisze:Było zajebiście. Śmiesznie gtało się mając w bretce prawie 100 pieszych modeli.
Song "Always Hardcore" miażdży system.
2 na 3 armie zakladajac, ze nie moglo yc wyzej bo ttrafili na siebie? (i bless po wyniku 9 spadl z top10)Asassello pisze:przewaga slotów + doświadczenie graczy.morgan10005 pisze:Wynik O&G to wynik niesamowitego farta czy taka przewaga slotów?
choć nadal trochę słabo jak przy takim booscie... tylko 2x O&G w top 10.
czemu niweczysz moją manipulację oceny wyników?Shino pisze:2 na 3 armie zakladajac, ze nie moglo yc wyzej bo ttrafili na siebie? (i bless po wyniku 9 spadl z top10)Asassello pisze:przewaga slotów + doświadczenie graczy.morgan10005 pisze:Wynik O&G to wynik niesamowitego farta czy taka przewaga slotów?
choć nadal trochę słabo jak przy takim booscie... tylko 2x O&G w top 10.
sry ale to, ze tak malo jest tej armii w top 10 o niczym nie swiadczy ;]
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
??Kalesoner pisze:Hmm z tego wynika, że przegrałeś ostatnią bitwę? To w takim razie chyba odwrotnie wpisane są wyniki. Możecie policzyć ile powinniście mieć obaj pkt z bitew? Nie chciałbym żeby Piotr czuł się poszkodowany.