![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Z innych bogów podoba mi się piechota Slaanesha i Nurgla. Pierwsza bardzo szybka, więc w sumie pasuje (dałbym heralda dla ASF), ale sam nie wiem. Plagasy super wytrzymałe (herald obowiazkowo), ale wolne i chyba się nie komponują?
Co Wy na to?
Moderator: KrzysiekW
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Nie omieszkam, ale to potrwa, bo startuję kompletnie od zera, nie mam jeszcze ani jednej demonicznej figurkiArbaal pisze:To tyle z mojej stronypowodzenia i w przyszłości daj foty swoich figurek
Niestety nie, ale może pomęcz Tomasha żeby na www.bitspudlo.com wrzucił ten zestaw.Arbaal pisze:Btw. Nie znasz nikogo w wawie kto miał by części takie jakie zamieściłem w podpisie ?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
OK, jak będę miał wolną chwilkę (pewnie jutro) to wrzucę to co wymodzę (coś na 2250).kamelot pisze:temple guard, może wrzucisz jakąś chociaż poglądową rospę rozpiskę tej twojej armii khorne-a?