PGA 2009

Zgubiłeś coś na turnieju? A może znalazłeś? Ogłoś to tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

PGA 2009

Post autor: Jarlaxle »

Uwaga!
W okolicach 37 stołu zaginęła templejtka o wzorze łeski(prawdopodobnie jakiś gracz obok mógł wziąć przez przypadek), uczciwemu znalazcy z góry dziękuję.

Awatar użytkownika
Kubi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kubi »

ja znalazlem taki template na PGA, na pewno nie kolo 37 stolu ale napisz na priv to dogadamy sie jak ci ja oddac

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

kodex ang. do DE z podpisem Robson na 1 stronie ;]
czekam na wesołego znalazce.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

Robson pisze:kodex ang. do DE z podpisem Robson na 1 stronie ;]
czekam na wesołego znalazce.
widzę że kodeksy do DE to chodliwy towar... mój się nie znalazł po DMP, ale życzę szczęścia :)

Awatar użytkownika
Leśnik
Mudżahedin

Post autor: Leśnik »

Robson booka nie znaleźliśmy, ale zostało po PGA miarkę, kilka zombików, jakieś treje. Zainteresowane osoby proszę o priwa :)

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

u Żaby się znalazł :P
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

WOJTASU
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: WOJTASU »

Mam w domu karton z fantami po dmp , pga i chyba nawet innych turniejach , chciałbym wreszcie to ogarnąć:

mam czarna bluze z kapturem , ortalionowa kurtke , czapke z daszkiem

3 army booki niepodpisane , jedno ksero Rule booka niepodpisane ,znaczniki

figurki do darków metal , pojedyncze figsy do innych armii , 10 furii ze skrzydłami kuźwa chyba od pszczółki maji

mase kostek i miarek

zależy mi na tym żeby to wróciło do właścicieli , prosze o kontakt na pm lub w temacie , bede na 99,9% w bydgoszczy a jak nie ja to ktos z poznania wiec moze zabrac , moge ewentualnie wysłać.

Jeżeli nie znajdą się właściciele to wystawię kilka aukcji bcm od 1 zł a zarobione pieniądze przeznacze na nagrody za ligę.Ubrania wrzuce do kontenera dla potrzebujących.

porosze o kontakt POZDRO

ODPOWIEDZ