MSWiA-KON, czyli ostatnie przygotowanie do Mastera.
Tereną są całkiem ok - wyglądają schludnie i co bardzo ważne są grywalne.morgan10005 pisze: Tereny robiliśmy pierwszy raz. Niestety mało czasu na zabawę mieliśmy-chodź pewne rzeczy spoko wyszły
Fajnie że Wam się chciało

Jak się spotkacie ze mną bądz Rafixem to możemy Wam kilka patentów na fajne i wytrzymałe tereny przkazać.
- morgan10005
- Falubaz
Ostatnie 2 dni na dostanie 5 pkt za przysłanie rozpiski 

eeee tam 5pts za rozpiske... ja jestem zawiedziony brakiem oceny malowania
to sa moje ulubione pts 

- morgan10005
- Falubaz
Tym razem ciezko bedzie to juz wprowadzic, ale moze nastepnym razem postaramy sie zrobic delikatna ocene malowania
- dziekanotr
- Wodzirej
wyslalem Wam na maila zgloszenie, Morgan nie bierz mi juz empire ok? rozkminilem krasie, a i pytanie co do scenariusza 3 ,czy tym nieczarujacym moze byc prince?
pozdrawiam
pozdrawiam
- morgan10005
- Falubaz
Zadalem to pytanie w temacie mastera-jak tam nie będzie odpowiedzi to pomyślimy
dziekanotr pisze:pytanie co do scenariusza 3 ,czy tym nieczarujacym moze byc prince?
Generalnie jest tak jak napisał Robson - jest uważany za maga bo zabiera jednego PD, ale na wszelakie potrzeby ograniczeń związanych z magią może być traktowany jako nie czarujący.
Głupie to ale tak jest. Więc możesz wziąść go pod uwage jako nie czarującego, z tym że jaki to ma związek z 3 scenariuszem?? Że Gwardia będzie miała 10LD??

- dziekanotr
- Wodzirej
no wole ta ld10 na gwardi i pistolecik niz inne bonusy w tym scenariuszu 

a jednak gram krasnoludami... 

- morgan10005
- Falubaz
Prince rzuca tylko bounda a nie czar, na potrzeby BP jest liczony jako czarujący. W TK nic nie rzuca czarów 

- dziekanotr
- Wodzirej
jest juz ponad 10 par, to rozumiem ze tur sie bankowo odbedzie? bo musze fure zaczac zalatwiac
par pewnie jest 14... albo i wiecej... bo caly czas nie ma zgloszonych "moich" 2 par ale to szczegol techniczny bo jak mnie zapewniaja na bank jada... wiec w takiej sytuacji chyba MSWiA nas nie wystawi 

- morgan10005
- Falubaz
Na to wychodzi ze tur sie odbedzie. Przypominam ze dzis o polnocy uplywa czas na doslanie rozpisek za 5pkt , od polnocy juz beda za 2 pkt