![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Weźcie kubki-załatwie czajnik, kawę i herbatę
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Smiechu pisze:3 bitwa: "Warpstone Gear" Dzięki temu scenariuszowi dostępne są następujące bonusy (można wybrać TYLKO jeden):
-wybrany mag dostaje możliwość korzystania ze Skaven Lore (na turnieju będą dostępne tabelki z tym lorem) oraz jeden Warpstone Token, który działa jak Power Stone (ale dodaje tylko jedną kostkę) a na wyniku "1" mag zadaje sobie ranę
A możecie dodatkowo zabrać więcej figsów? Jakby była nieparzysta liczba graczy to byście zagrali osobno. Czy takie coś nie sprawiłoby wam kłopotu?Fisch pisze:Ja jednak przyjadę z Adamem Bocianem sojuszem Krasii i Bretki. Nie ma sensu, zebyśmy grali sami.
Tak jak Niko pisze- jedzie się 10-15 min. Autobusy 712, 714, 719, 729-najlepiej sprawdzić rozkład na stronie http://ztm.waw.pl/rozklady.php?u=PRZYST ... 7&r=59&l=1olo1 pisze: Jeśli nie to długo sie jedzie do was z pentli górczewska?
Zapewne jest tak jak piszesz.dziekanotr pisze:czy wtedy liche traci inkantacje i jest traktowany jako 2lvl czarodziej ktore na luzie moze uzywac bazowych power dice?Smiechu pisze:3 bitwa: "Warpstone Gear" Dzięki temu scenariuszowi dostępne są następujące bonusy (można wybrać TYLKO jeden):
-wybrany mag dostaje możliwość korzystania ze Skaven Lore (na turnieju będą dostępne tabelki z tym lorem) oraz jeden Warpstone Token, który działa jak Power Stone (ale dodaje tylko jedną kostkę) a na wyniku "1" mag zadaje sobie ranę
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..