TW 11 - Płock - 1555 BP+R
Re: TW 11 - Płock - 1555 BP+R
Co z młodym ta kulawa 40 go zabierze? Ogry 30% pirat nie wiem ale pewno tak frelo nie wiem pewno tak. 2 turnieje obok siebie strasznie narozpir listę....nie skomentuje bitwy o graczy....
Gobo wyluzuj. Nikogo nie mam zamiaru odciągać od WFB ani na siłę do WH40k przekonywać. Młody z tego co wiem miał grać spejsiakami ale może będzie grał OnG i to będzie jego prywatna sprawa. Zajdzie konieczność zrezygnowania z turnieju WH40k to też nie widzę problemu. Ty jesteś prezes, ty zaproponowałeś łączony jak się rozmyślisz to trudno się przesunie albo zrezygnuje z organizowania WH40k.Gobo pisze:jak z nim rozmawialem to jeszcze mial grac w wfb ^^
vex - zaczynasz mnie wkurzac... z tego co wiem to robimy turniej łaczony (...)
Tyle mojego sprostowania i trolowania więcej nie zamierzam się wypowiadać w tym temacie.
Rejoice! For Bad Things Are About To Happen!
-
- Warzywo
Nie przypominam sobie takiej rozmowy, a pisałem, żebyś mnie z listy wfb wykreślił bo w 21 listopada będę grał w 40k.jak z nim rozmawialem to jeszcze mial grac w wfb ^^
Wilqu: nie kończę z battlem, po prostu chciałem zagrać na turnieju czterdziestki, chyba mam prawo do własnego zdania
frelo pisze:skoro już mnie dopisałeś bez mojej wiedzy to może też bez mojego udziału wygram turniej co ty na to a cha nagrodę i dyplom prześlij pocztą wtedy się nie obraże a i równowaga zostanie zachowana
A nie mówiłem nadchodzi ZUOOOOOOO rozsierdziliście stegadona.....
Młody spoko dla mnie ok to w co każdy gra to jego prywatna sprawa jak napisał taułowiec
Vex - skoro zaproponowałem turniej łączony, a Ty się na to zgodziłeś, to takowy się odbędzie ku obupulnemu zadowoleniu... więc nie strzelaj fochów teraz księżniczko, a na następny raz pamiętaj, że nie piłuje się gałęzi, na której się siedzi... (lobbysta może z Ciebie dobry... ale zmień branże )
Frelo - chyba sobie nie odpuścisz okazji, żeby mnie powqrwiać jak zwykle? nawet za cene nagrody, co? wiesz zawsze możesz zagrać space-lizardmanami w 40k... albo szybko konvertuj ich na Tyranidów
Młody - pamięć może masz dobrą, ale krótka... okej, wykreślam i życze powodzenia na turnieju 40tki...
Frelo - chyba sobie nie odpuścisz okazji, żeby mnie powqrwiać jak zwykle? nawet za cene nagrody, co? wiesz zawsze możesz zagrać space-lizardmanami w 40k... albo szybko konvertuj ich na Tyranidów
Młody - pamięć może masz dobrą, ale krótka... okej, wykreślam i życze powodzenia na turnieju 40tki...
Zamieszczam poprawiona listę uczestników ty by Wilqu:
1. Gobo – Płock – Breta +++++++++++++++++
2. Orkgrinder (jak flaszki wypalą) - Kutno - DE+++++++++--
3. Jei - Płock - Empire---------------++
4. Arbaz - Płock - TK++++++--------
5. Paweł - Płock - dwarfy++++++++++++++++
6. Wilq - kutno - emp+++++++++---
7. Aldean - kutno - pedo-elfy+++++++++++---
8. Ataman - Płock/Poznań - WoCh+++++++++++
9. Słoń - kutno - dwarfy+++++++++++---
10. Jacek Azael - Włocławek - WE+++++++++++++++
11. Podor - Kutno - OnG++++++++--------
12. Frelo - Kutno - lizardy+++++---------------
Szał by najt
Łódź to nie istnieje inne miasta co jest ludzie...
Za 20 zł (wejście + zupa) to my mamy w Lochu mega chlanie jedzenie i grę miedzy sobą ....
ZGŁASZAC SIE TO NIE BOLI
1. Gobo – Płock – Breta +++++++++++++++++
2. Orkgrinder (jak flaszki wypalą) - Kutno - DE+++++++++--
3. Jei - Płock - Empire---------------++
4. Arbaz - Płock - TK++++++--------
5. Paweł - Płock - dwarfy++++++++++++++++
6. Wilq - kutno - emp+++++++++---
7. Aldean - kutno - pedo-elfy+++++++++++---
8. Ataman - Płock/Poznań - WoCh+++++++++++
9. Słoń - kutno - dwarfy+++++++++++---
10. Jacek Azael - Włocławek - WE+++++++++++++++
11. Podor - Kutno - OnG++++++++--------
12. Frelo - Kutno - lizardy+++++---------------
Szał by najt
Łódź to nie istnieje inne miasta co jest ludzie...
Za 20 zł (wejście + zupa) to my mamy w Lochu mega chlanie jedzenie i grę miedzy sobą ....
ZGŁASZAC SIE TO NIE BOLI
KFC-Karl Franz Chicken