gdzie mozna dostac mały pojemniczek, do farby

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

gdzie mozna dostac mały pojemniczek, do farby

Post autor: Wiewior-lbn »

Witam
Mam jak w temacie, gdzie mozna kupic jakiś mały pojemniczek , który nadałby się na farbkę, na mocz jest za duży , chodzi mi o takie małe.
idealne sa te , ale nie po tej cenie
http://bitspudlo.com/pl-PL/store/show_c ... e-sloiczki
wiecie gdzie je monza dostać ?

mam swiecącą farbe w ciemnościach, iealna do figurek, tylko w wiekszym opakowaniu i draga,
wiele osób by chciało ja kupić ale w mniejszej ilości
(nadaje się do malowania oczy SM, czy też magicznych broni, jakoś niedługo zapuszcze fotki)
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

wykorzystaj zużyte pojemniczki po lekach...

Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

aż tak to nie ćpam, ale jakiem masz na myśli , moze beda takie do kupicnia w aptece?
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

ja bym użył pojemniki na mocz :P :P :P :P na serio :P :P :P :P

Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

ile ml. w nim jest?

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

to zależny od wielkości pójdź do apteki i popytaj
:shock: czy ja wyglądam na kogoś kto oddaje mocz do pojemnika? :shock:
najprostszy sposób to naszczać do worka wnioskuje że tyle ile naszczasz tyle będzie miał pojemności pojemnik
:mrgreen: w końcu po to został stworzony :mrgreen:

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

marcinmysz pisze:najprostszy sposób to naszczać do worka wnioskuje że tyle ile naszczasz tyle będzie miał pojemności pojemnik
OMFG #-o

pojemniczki na mocz mają przeważnie 100ml.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Pojemność pojemniczków na mocz to jest temat do konwersacji #-o

6,50zł za 6 pojemniczków? zła cena?

Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

chodzi o to , ze mam swiecące akrylowe farby (jakościowo jak gw,w dzień gdy nie świecą , to nie ma różnicy w wyglądzie, na figurce tez), ale jest droga. Jeśli ktoś chciałby kupić sobie czerwoną czy niebieska żeby pomalować pare szczegółów , to raczej nie ma sensu zeby kupował za 30 zł , a tak kupi 2 małe pojemniczki za parę zł . jeśli ja mam zapłacić 1,5 za pojemnik, i jakieś 7zł za farbe , to przy cenie 10zł za pojemniczek , nic nie przytnę :), a chciałbym , zeby ludzi mogli tanio kupić farbe do figsów.

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

Czy naprawdę warto zawracać sobie głowę 1 lub 2 zł które zaoszczędzisz na pojemniczku przy takich cenach farby i przesyłek?

Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

Prowadzenie własnego biznesy polega na załatwianiu spraw i zawracaniu sobie głowy.
To chyba normalne ze zależy mi na jak najniższej cenie, bo to tez plus dla kupującego. A klient nasz pan :)
1.50 przy 20 sztukach to już coś :)
poza tym nie tylko mi do sprzedaży przyda się taki pojemniczek , ale i innym którzy lubią mieszać farby.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

http://www.allegro.pl/item808558660_poj ... f_vat.html

może takie? jeśli nie to poszukaj po necie pod hasłem "pojemniczki" itp na pewno powinno coś być

Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

dzieki za zainteresowanie, te pojemniczki jzu widziałem, i szukałe na allegro i w necie, nic lepszego od tego nie ma , ale nie wiem czy to bedzie trzymało dobre, moze farba wyschnąć , raczej nie wyglada to na superszczelne

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

jako że ziomal jesteś wiewiór ;) mogę Ci zaproponować oś takiego!

http://cgi.ebay.co.uk/20ml-Empty-Paint- ... 19b78adf62

to tylko przykład pierwszy z brzegu wiec nie patrz na cenę bo pewnie da się znaleźć taniej ale i tak sądzę że 1,10 za pojemnik w dodatku idealnie pasujący do Twoich wymagań można zapłacić ?
Jak nie masz konta na jebaju to mogę Ci kupić i wysłać do PL

Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

:))))))))))))))))))))))))))))))
ziomal jestem? , a czym sobie na to zasłużyłem, pożyczyłem ci figsy na turniej ?
pojemnik jest super , idealny , tylko nieco za duży 20ml, chyba 10 ml to byłby maks , jaki potrzebuje, cena mogła by być niższa , no i przesyłka sporo wyjdzie (chyba nie znam się)
dzięki za zaoferowaną pomoc , kolega mi powiedział , że w aptekach są probówki które powinny się idealnie nadać.
Najpierw spróbuje z nimi , a jak nie wypalą to odezwę się do Ciebie i poszukamy czegoś taniego i dobrego. Zresztą nie wiadomo ile będzie chętnych na te farby, niby chcą , a się okaże ,że jedna osoba kupi i tyle będzie z tego.
Ale przyznaje , ze pojemnik w dechę :)))), dokładnie o taki mi chodziło (tylko mniejszy i tańszy, super jak by było coś do 50gr)
Z tego co zrozumiałem, to jesteś w Anglii?
Można by coś ściągać , chętnie nawiązałbym współprace, bo tak sobie radze z angielskim i szmuglowaniem przez granice:)

Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

o qrwa , o QRWA o QQQQQRRRRRRWWWWWWWAAAAAAA
ale znalazłem pojemnik , szubko patrzcie :)))))
http://cgi.ebay.co.uk/24-x-Empty-Plasti ... 29f9dcad41 te były by tez dobre , pojemność mogła by byc zamiast 3.5 ml 5ml ale nie jest zle, cena jest tez podobna , też coś koło 1zł
szukam dalej :)

oooo
http://cgi.ebay.co.uk/3-5ml-Empty-Mini- ... 19b759341b
na tej aukcji już cena jest chyba najbardziej optymalna, wychodzi za 1 pojemnik niecałe 0.10 funta, czyli jakieś 50 gr , ale nie wiem czy inwestowanie 500zł w pojemniki ma sens :)

ODPOWIEDZ