Galeria Kamelota ( 09.03.10 - kilka nowości :P )
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria Kamelota ( 09.03.10 - kilka nowości :P )
Przeczytałem tutorial z wieloma ciekawymi i przydatnymi radami odnośnie malowania i tak o to zmobilizowałem się i wrzucam fotkę moich 5 ( chyba ) skończonych kuszników
Proszę o konstruktywną krytykę, dobre rady mile widziane...
ps. wiem, że miałem już jeden temat w galerii, ale prace prezentowane tam były porażką, więc założyłem ten temat i proszę modów o nie kasowanie
Proszę o konstruktywną krytykę, dobre rady mile widziane...
ps. wiem, że miałem już jeden temat w galerii, ale prace prezentowane tam były porażką, więc założyłem ten temat i proszę modów o nie kasowanie
Ostatnio zmieniony 9 mar 2010, o 20:16 przez kamelot, łącznie zmieniany 4 razy.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
dzięki za komentarze
podstawki tak wyglądają bo były robione dość dawno, ale będę je robił wszystkie razem dla całej armii
niedługo wrzucę fote całej 10-tki i zacznę malować cold one-y
podstawki tak wyglądają bo były robione dość dawno, ale będę je robił wszystkie razem dla całej armii
niedługo wrzucę fote całej 10-tki i zacznę malować cold one-y
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Rozjezdzasz forum , http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=4061 , prosze zmien to , bo nie chce tematu zamykac.
jeszcze raz dzięki za komentarze
metaliki to zasługa washa asurmen blue
po kolei, czarny podkład, boltgun metal, niebieski wash, rozjaśnianie boltgunem
metaliki to zasługa washa asurmen blue
po kolei, czarny podkład, boltgun metal, niebieski wash, rozjaśnianie boltgunem
faktycznie o zębach nie pomyślałem
jak będę wrzucał foty całego oddziału to będą z już zrobionymi zębami
jak będę wrzucał foty całego oddziału to będą z już zrobionymi zębami
ok, spróbuję jutro, ale może wtedy wrzucę już zdjęcia całego oddziału
oto i fotka całego oddziału
niestety nie umiem zbytnio robić zdjęć i w na żywo wyglądają o wiele lepiej, ale cóż, komentujcie to co tu widać
kolejnym oddziałem będzie 5 cold one nights-ów
niestety nie umiem zbytnio robić zdjęć i w na żywo wyglądają o wiele lepiej, ale cóż, komentujcie to co tu widać
kolejnym oddziałem będzie 5 cold one nights-ów
(grudniowe) Zimnojedne noce
Nadal rozjezdzasz forum. Masz czas do jutra.
ziemko, o co ci chodzi???
żadne ze zdjęć nie rozjeżdża forum, dodatkowo zmniejszyłem je
albo mam coś ze wzrokiem albo po prostu się czepiasz
jeśli mam coś ze wzrokiem to podaj mi proszę link do jakiegoś programu zmniejszającego zdjęcia
żadne ze zdjęć nie rozjeżdża forum, dodatkowo zmniejszyłem je
albo mam coś ze wzrokiem albo po prostu się czepiasz
jeśli mam coś ze wzrokiem to podaj mi proszę link do jakiegoś programu zmniejszającego zdjęcia
Ciśnij w GIMPie, ale mi nie rozjeżdża
Zależy od wielkości ekranu... mi minimalnie rozjeżdża. A tak poza tym to nawet fajowi ci kuszole ;]
Edit: i od rozdzielczości...
Edit: i od rozdzielczości...
Ostatnio zmieniony 8 lis 2009, o 21:21 przez Codranger, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Mnie się nie rozjeżdża.
A co do malowania- porządne, bardzo podoba mi się kolorystyka. Może trochę bym na Twoim miejscu popracował nad przejściami na tych niebieskich szmatkach, ale i bez tego jest ok
A co do malowania- porządne, bardzo podoba mi się kolorystyka. Może trochę bym na Twoim miejscu popracował nad przejściami na tych niebieskich szmatkach, ale i bez tego jest ok
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson