Old World League 1650 pts!!!
Re: Old World League 1650 pts!!!
a ja chcę dark elfiorów
Napisałem do Niego esa - powinien sie niedlugo odezwac.Semi pisze:nie moge sie skontaktowac z Rafalem Raczynskim "RAFIX" ...?
Może przyśpieszymy tą lige, bo w tym tępie to nie zdążymy do końca Listopada.
Rince - rozegraj wmiare szybko tą bitwe z Zielonym, bo w przyszły wtorek będę miał czas by rozegrać bitwe, a później to cholera wie kiedy będę mógł.
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
Dziękuję za grę! Wspaniale się bawiłem, po raz pierwszy wygrałem nietowarzyską grę .
Krasnoludy miały pecha w strzelaniu - w pierwszej turze spadły mi 3 psy i dwaj rycerze - potem już strzelania wiele nie było...
Krasnoludy miały pecha w strzelaniu - w pierwszej turze spadły mi 3 psy i dwaj rycerze - potem już strzelania wiele nie było...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A ja znowu splewilem 20-0. Ale chociaż gralo się przyjemnie i bez ciśnień
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
No ja przepraszam jesli byłem za głośno - ostatnia gra grze cos mi się układało to chyba w 2006 była
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
dobry apel z tym przyśpieszeniem
Ja w sumie moge już chyba grać z Manfredem
Ja w sumie moge już chyba grać z Manfredem
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Z Rincem Remis. Wygralbym ale w jego ostatniej turze 7 shadow po ruchu i na dalekim zastrzelilo mi BSB na kuniu,
ktory wyszarzowal z unitu. Czyli 14 strzal na 5+, potem na 5+ rani, a ja mam save na 3+ i 2 woundy. Ta gra mnie czasem zajebiiscie irytuje...
ktory wyszarzowal z unitu. Czyli 14 strzal na 5+, potem na 5+ rani, a ja mam save na 3+ i 2 woundy. Ta gra mnie czasem zajebiiscie irytuje...
Cala bitwe nic nie zastrzelili. Nalezalo im sie Z 14 strzalek, chyba 6 trafilem, pozniej 2 zranilem i adasiowi udalo sie rzucic galonga i dwojencje na savy. Bardzo pieknie Szkoda, ze nie doszlo do zadnej kanapki ( a byla takowa mozliwosc! ). Niestety zielony to vampirzy kamper!
P.S
Btw, chyba nie policzylismy polowy mniejszych szkieli.
P.S
Btw, chyba nie policzylismy polowy mniejszych szkieli.