DE Kozy:) mały UP :D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
DE Kozy:) mały UP :D
A więc tak chciałbym wam zaprezentować jedne z pierwszych pomalowanych modeli w mojej armii mroczniaków
Na początek czempion Black Guardów
Proszę o komentarz i porady
( sorki za zdjęcia ale mistrzem fotografii jeszcze nie jestem )
Na początek czempion Black Guardów
Proszę o komentarz i porady
( sorki za zdjęcia ale mistrzem fotografii jeszcze nie jestem )
Ostatnio zmieniony 8 lis 2009, o 16:20 przez Koz@a, łącznie zmieniany 1 raz.
jak na pierwszy model to malowanie naprawdę fajnie to wygląda, też zaczynam malowanie DE i również maluję niebieskie DE w zimowych klimatach
jedyne co mi się nie podoba to włosy, wyszły jakoś dziwnie ( według mnie ), ale reszta bardzo fajna
jedyne co mi się nie podoba to włosy, wyszły jakoś dziwnie ( według mnie ), ale reszta bardzo fajna
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
dobrze kolorystycznie dobrany ten czerwony do szczegółów - fajnie kontrastuje z resztą.
rzeczywiście można się przyczepić do włosów, tym bardziej że są takie same jak skraj szat - i przez to nieczytelne, pod pachami tak samo jak na głowie.
no i imo cień na tyłku zbyt kwadratowy, aż się rzuca w oczy. domalować dwa guziki i mamy kalesony z klapką
rzeczywiście można się przyczepić do włosów, tym bardziej że są takie same jak skraj szat - i przez to nieczytelne, pod pachami tak samo jak na głowie.
no i imo cień na tyłku zbyt kwadratowy, aż się rzuca w oczy. domalować dwa guziki i mamy kalesony z klapką
Wg. mnie włosy jest lepiej zostawić, a zmienić krańce szat, które nie wyglądają, jakby były cieniowane, tylko miały jakiś szlaczek przy każdej krawędzi.
Imho czerwony b. fajny, schludnie, na drugim zdjęciu widać, że halabarda (?) ma fajne przejścia do tego błękitu, chociaż można by zrobić jej jeszcze mocniejsze
B. się cieszę, że nie jest fioletowy
Imho czerwony b. fajny, schludnie, na drugim zdjęciu widać, że halabarda (?) ma fajne przejścia do tego błękitu, chociaż można by zrobić jej jeszcze mocniejsze
B. się cieszę, że nie jest fioletowy
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
można wygładzić te przejścia, rozwadniając mocno farbkę (pierwszy, najciemniejszy odcień) i delikatnie przejeżdzając po rozjaśnieniach (tylko tak, żeby Ci ten wash nie spłynął i nie rozlał się po figurce).
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Temple Guard
- Falubaz
A ogólnie to polecam BG wyłącznie z hełmami, wersje bez hełmów wyglądają znacznie gorzej IMO, no i nie miałbyś problemów z twarzą i włosami
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
ale w boksie są też tacy bez hełmów...
i co z tym zrobisz, sprzedasz??? na 75% na takiej sprzedaży stracisz
wprawdzie ładniejsi są ci z hełmami, ale najlepiej nie wymyślać i malować to co się ma
i co z tym zrobisz, sprzedasz??? na 75% na takiej sprzedaży stracisz
wprawdzie ładniejsi są ci z hełmami, ale najlepiej nie wymyślać i malować to co się ma
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Dark Elfy lubią sadomaso to ona widać lubi być ciasno związana
Ogólnie czarodziejka całkiem dobra, skórę łoszem najlepiej gryphonne sepią daj, a na czempionie asurmen blue łoszuj zbroję.
Popraw czempionowi szatę bo na tym zdjęciu co jest tyłem jest duża plama czarnego, a powinna być tam najjaśniejsza. Ciemne kolory w zagłębieniach, a jasne na uwypukleniach. Tyle krytyki na szybko, idę do sklepu coś kupić .
Aha, no i IMO lepiej, żeby malował twarze - przyda się na przyszłość po prostu .
Ogólnie czarodziejka całkiem dobra, skórę łoszem najlepiej gryphonne sepią daj, a na czempionie asurmen blue łoszuj zbroję.
Popraw czempionowi szatę bo na tym zdjęciu co jest tyłem jest duża plama czarnego, a powinna być tam najjaśniejsza. Ciemne kolory w zagłębieniach, a jasne na uwypukleniach. Tyle krytyki na szybko, idę do sklepu coś kupić .
Aha, no i IMO lepiej, żeby malował twarze - przyda się na przyszłość po prostu .